Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VINKO LALEK

Pogledajte urnebesno obećanje zagrebačkog HSP-ovca i DJ-a: 'Vratit ćemo bankomat u Vrapče'

Facebook
29.04.2021.
u 18:33

Spomenimo i to da je Lalek i DJ, a vlasnik je i tvrtke za postavljanje razglasa i rasvjete na događanjima. Nastupa pod imenom DJ Keops

U četvrtak se po društvenim mrežama masovno dijeli Facebook objava ogranka HSP-a Podsused - Vrapče koja ilustrira predizborni plakat Vinka Laleka koji se kandidira za Mjesni odbor spomenutog zagrebačkog naselja. 

Razlog urnebesnih reakcija na Facebooku jest upravo njegovo glavno predizborno obećanje u kojem tvrdi "vratimo bankomat". 

Objavljuje HSP Podsused - VrapčeČetvrtak, 29. travnja 2021.

Njegov slogan glasi "Svjetlo u tami", a na društvenim mrežama je najavio da će ponešto iz programa predstavljati svaki dan. 

Spomenimo i to da je Lalek i DJ, a vlasnik je i tvrtke za postavljanje razglasa i rasvjete na događanjima. Nastupa pod imenom DJ Keops

To je mnogim komentatorima na Twitteru i Facebooku zapelo za oko budući da je, iskreno govoreći, rijedak primjer vidjeti HSP-ovca koji stvara techno glazbu. 

Objavljuje HSP Podsused - VrapčeČetvrtak, 29. travnja 2021.

Portal Klupska scena o njegovom stvaralaštvu svojevremeno je pisao ovako: 

"Njegov techno set baziran je na groovy, tribal, funky, driving i minimal ritmovima, a ponekad ovisno o mjestu i atmosferi možete čuti kvalitetnu house i tech-house glazbu (...) Iza sebe ima niz uspješnih partyja kako na Zagrebačkoj klupskoj sceni (Club 01, The Best, Sokol club) tako i diljem Hrvatske cime potvrđuje svoj status jednog od ponajboljih Zagrebačkih Dj-a".

Komentara 4

Avatar rubinet
rubinet
19:03 29.04.2021.

Možda bi bio bolji slogan : " Vrapče svima , a ne samo nama " ili " Vrapče -otvoreno svima ! "

Avatar Bill Carson
Bill Carson
19:00 29.04.2021.

Što nije prije koju godinu bio skeč gdje neki komičar predstavlja kao program HSPova kandidata? Potražite na internetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije