Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjerojatna ideja

Pogledajte: U bivšem sovjetskom hangaru otvorili tropski resort

tropski otok (1)
Screenshot Youtube
28.02.2013.
u 21:05

Unutar hangara u Krausnicku nedaleko od Berlina su i plaža, prašuma, laguna, teren za golf, vodeni tobogani, pa čak i tropske životinje.

U bivšem sovjetskom hangaru u Krausnicku nedaleko od Berlina otvorili su najveći tropski turistički resort u Europi -''Tropical Islands'', pišu svjetski mediji.

U hangaru postoji 7 različitih zona, svaka predstavlja određenu tropsku regiju u svijetu: od Tajlanda, do Indije i Afrike. Ako ogladnite ili ožednite možete izabrati između 13 različitih barova i restorana. Unutar hangara su i plaža, prašuma, laguna, teren za golf, vodeni tobogani, pa čak i tropske životinje. Ako poželite ovakav odmor, koštat će vas oko 34 eura samo da uđete u resort, a sve ostale usluge dodatno koštaju.

Iako sve izgleda kao da su temperature tropske, van hangara je snijeg.

Komentara 1

GO
gogili55
22:18 28.02.2013.

Jeftinije nego da dođu k nama, a atrakcija više negoli u ijednom našem "malom mistu" i onda se svake godine čudimo "kao pura dreku" što malo troše! Tako nam i treba kada neznamo uzeti lovu nego uporno nudimo jedno te isto - kineske "suvenire" i girice na gradele! Hoće li već jednom doći netko pametan pa nas nučiti što je to turizam i kako uzeti lovu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije