Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
srdačni pozdravi

Pogledajte tko je sve došao na Sinjsku alku!

Sinj,alka
Foto: Tino Jurić/Pixsell
1/37
03.08.2014.
u 17:06

Zajedničku kavu popili su zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i Mirko Norac, a u šetnji uživali generali Ljubo Ćesić Rojs i Rahim Ademi

Kako i svake godine, Alka je i ove privukla mnogobrojne hrvatske uglednike i političare u Sinj. Prevodili su ih predsjednik Ivo Josipović i predsjednik sabora Josip Leko koji su iz svečane lože promatrali održavanje 299. po redu viteške igre Cetinske krajine.

Doći u Sinj nije propustila ni HDZ-ova predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović koja je uživala u društvu predsjednika stranke Tomislava Karamarka, tajnika Milijana Brkića, vukovarskog gradonačelnika Ivana Penave, ali i generala Damira Krstičevića i mnogih drugih.

Foto: Tino Jurić/Pixsell

Zajedničku kavu popili su zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i Mirko Norac, a u šetnji su uživali generali Ljubo Ćesić Rojs i Rahim Ademi. Vladimir Šeks ljubazno se pozdravio s estradnom divom Terezom Kesovijom i Mirkom Norcem. Bili su tu i Zlatko Ževrnja, Ante Sanader, Marin Barišić i Vesna Škare Ožbolt.

>>Grabar Kitarović u Sinju: Neka Milanović počne raditi svoj posao

Ključne riječi

Komentara 23

12
123matic
17:50 03.08.2014.

Zadivljujuce je vidjeti koliko hrvatski politicari imaju debel obraz. E moj Šeks, ne zaboravljaju svi tako brzo...

SO
Sos
17:31 03.08.2014.

Tko god je pruzio ruku jugoslovenki Terezi isti je kao i ona narod sve vidi!!

Avatar Milokliz
Milokliz
18:12 03.08.2014.

Turbo folk.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije