Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATRAKTIVNI POTEZI

Pogledajte što sve može kći Vladimira Putina!

Vladimir Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
31.10.2016.
u 19:19

Prema pisanju Reutersa, Tikhonova se udala za Kirilla Shamalova, sina Putinova starog prijatelja, na tajnoj svečanosti 2013. godine

Kada je u pitanju život na rubu, onda je bacanje kćeri Vladimira Putina u zrak ravno hrvanju s grizlijem ili hodanjem po užetu bez sigurnosne mreže.

Upravo se u toj situaciji nalazi Dmitrij Aleksejev, plesni partner Katerine Tikhonove, za koju se vjeruje da je kći Vladimira Putina.

Tikhonova se natjecala u nizu turnira u akrobatskom rock'n'rollu, disciplini za parove koji uključuje mješavinu energičnog plesa i virtuoznih akrobatskih poteza, piše Guardian

Katerina ima prezime s majčine strane, a prošle godine novinari su uz pomoć velikog broja tragova otkrili njezin identitet. Na pitanje je li Tikhonova njegova kći, Putin nije htio komentirati rekavši da je njegov obiteljski život privatan.

Prema pisanju Reutersa, Tikhonova se udala za Kirila Šamalova, sina Putinova starog prijatelja, na tajnoj svečanosti 2013. godine. Od vjenčanja, Šamalov je stekao udjele u tvrtkama povezanih s državom koje su vrijedne nekoliko milijardi dolara.

Komentara 5

UH
UHROAP2
00:33 01.11.2016.

koje trovanje rusijom.. srbijom i ostalim balkanom! maltretiranje na vl

MN
Mnd7779
20:50 31.10.2016.

va uuuu

MN
Mnd7779
20:54 31.10.2016.

Moji mi ponekad na živce idu, al volim ih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije