Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pregled godine

Pogledajte što se najviše lajkalo i komentiralo na fejsu u 2012.

Facebook
Screenshot Facebook
13.12.2012.
u 11:09

Pomoću nove aplikacije na Facebooku možete se prisjetiti i koji su događaji obilježili vašu godinu

Zanima vas koji su događaji obilježili 2012. godinu? Ili bar o kojima se najviše pričalo na Facebooku? Sada to možete i doznati s obzirom na to da je Facebook objavio pregled najznačajnijih događaja, filmova, ljudi i glazbe koju su njegovi korisnici najviše komentirali i lajkali.

U SAD-u se tako najviše pričalo o predsjedničkim izborima, Superbowlu, smrti Whitney Houston, a najviše puta podijeljene su pjesme "We Are Young", "Somebody That I Used To Know", "Call Me Maybe"... Najviše su se komentirali i lajkali filmovi "The Hunger Games", "The Avangers" te "Magic Mike", dok se najviše puta napravio check-in na Times Squareu.

No, osim događaja u svijetu, možete doznati koji su događaji obilježili vašu godinu. Ako ste ih slučajno zaboravili, tu je aplikacija pomoću koje se možete prisjetiti najvažnijih događaja iz svojeg života ako ste ih, naravno, zabilježili i na vašem fejs-profilu.

>> Whitney Houston i Gangnam Style najtraženiji na internetu u 2012.

Ključne riječi

Komentara 1

GU
Gumba017
13:44 13.12.2012.

Ovo "lajkali" je totalno odbojno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije