Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Svijet

Pogledajte što radi Hillary Clinton nakon gubitka izbora

Margot Gerster, američka biračica koja je podržavala Clinton susrela ju je, ni više ni manje nego u šetnji šumom
11. studenoga 2016. u 11:00 17 komentara 33581 prikaza
Hillary Clinton
Foto: Reuters
Pogledajte galeriju 1/6

Hillary Clinton izgubila je poziciju za kojom teži posljednja tri desetljeća. Sada se suočava s mogućim gubitkom svega što je Obamina administracija napravila proteklih 8 godina.

Ipak, predsjednička kandidatkinja demokrata odlučila je nastaviti s uobičajenim životom. Margot Gerster, američka biračica koja je podržavala Clinton, susrela ju je, ni više ni manje nego u šetnji šumom.

Hillary Clinton | Autor : Facebook/Margot Gerster Foto: Facebook/Margot Gerster

– Razočarana sam otkako smo izgubili izbore. Odlučila sam se opustiti i otići na planinarenje sa svojim djevojčicama. Otišli smo u šumu u Chappaqui u New Yorku, bile smo jedine tamo i zaista je bilo lijepo i opuštajuće. Odjednom sam začula zvukove, okrenula se i ugledala Hillary i Billa Clintona kako šetaju pse!

Rekla sam joj da mi je jedan od najponosnijih trenutaka kao majci bio onaj kad sam odvela kćer Phoebe da glasa sa mnom. Hillary me zagrlila i zahvalila se, razmijenile smo nekoliko ugodnih riječi i zatim su ona i Bill nastavili šetnju. Ne vjerujem da postoje znakovi, ali shvatit ću ovo kao svojevrsni znak. Ponosna sam na nju i nastavljam je podržavati – napisala je Margot.

Početkom studenog Margot je objavila fotografiju u društvu Hillary Clinton kada je Margot još bila u srednjoj školi. Naime, tada je njezina majka organizirala humanitarnu akciju, a Hillary je sudjelovala kao počasna gošća.

>> Hoće li sad prestati iritantni preodgoj cijelog svijeta?

Rokovci: Zadruga Vinkovačka Šparoga
Preplavila slavonska polja
Zarada je 25.000 kn po hektaru: Kultura je to koja je i do 8 puta isplativija od pšenice
Merkur osiguranje
Ne zanemarujte zdravlje
Sad je najvažnije brinuti o zdravlju: Pet ključnih liječničkih preporuka koje ne smijete zanemariti
  • sdpesticid:

    Odlučila sam se opustiti i otići na planiranje sa .. ''planiranje'' ? što se tiče obitelji clinton, njihova era je završena, srećom.

  • Albaniakosovo:

    Prodala je sve nas......Izgubit izbore a ne obratit se svojima je kukavicko....

  • Jedan_Zagrepčanec:

    Romantična pripovijetka: kao slučajno su se susrele u šumi, Clintoni bez tjelesnih čuvara (hajde dobro), izgrlili se i izljubili.... A onda na kraju sama oda da su povezane do prije, dapače, da su bile na zajedničkom slavlju koje je organizirala ... prikaži još!a majka "slučanje prolaznice", a iz toga je vrlo očito da je susret bio namijenjen promicanju lika i djela Hillary Clinton i kako bi se to moglo objaviti u novinama i pokazati kako je Hillary, eto, obična jednostavna osoba iz susjedstva... My foot!