Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Buknula vatra

Pogledajte što je učinio policajac-heroj kada se auto zabio u benzinsku!

Požar na benzinskoj
Foto: Youtube
1/6
13.06.2014.
u 16:13

– Dogodilo se tako brzo, samo sam reagirao – ispričao je policijski istražitelj koji se slučajno našao na mjestu događaja, a koji je nakon svega postao heroj

Policijski istražitelj John Vescio točio je gorivo u svoj službeni automobil na benzinskoj crpki u gradu White Plainsu u američkoj državi New York kada je odjednom nekontrolirano dojurila Toyota te udarila prvo u jedan automobil, a nakon toga u pumpu. Vatra je odmah buknula, a ljudi su počeli bježati.

Sve se dogodilo vrlo brzo. Bilo je teško razmišljati, zapravo sam samo reagirao – ispričao je Vescio na kojeg je pala pumpa u koju se zabio automobil.

I iako je Vescio prvo pobjegao kako bi izbjegao vatru, brzo se vratio kako bi iz Toyote izvukao ozlijeđenog vozača. Nakon toga je upozorio i druge vozače da se odmaknu jer je u svom neoznačenom policijskom automobilu imao oružja pa se bojao još većih problema.

Šef vatrogasaca Richard Lyman rekao je kako je moguće da je dio sistema za slučaj požara na benzinskoj postaji zakazao. Ipak, sve je završilo dobro jer, iako je bilo ozlijeđenih, tragedija je izbjegnuta. 

Pogledajte snimku nadzorne kamere s benzinske crpke nakon koje je policijski istražitelj Vescio postao heroj!

>> Stravičan trenutak: Mladić se Audijem zabio u Polo i usmrtio troje vršnjaka

Komentara 1

Avatar patkovic
patkovic
17:14 13.06.2014.

mislim da neko mogao to i ugasit sa 9 kg praha , a on je obučen i zna da auti eksplodiraju samo u filmovima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije