Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nebo nad dubrovnikom

Pogledajte spektakularne akrobacije hrvatskih vojnih pilota!

 akrobacije
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
1/7
12.10.2013.
u 20:01

Hrvatski piloti iz akro skupine 'Krila Oluje' predstavili su Hrvatsku paramentarcima NATO-a

Hrvatski piloti iz akro skupine \'Krila Oluje\' predstavili su Hrvatsku u najboljem svjetlu paramentarcima NATO-a koji su na plaži hotela Valamar u više navrata pljeskom nagrađivali prave vratolomije koje izvode.

Prijam za parlamenarce okupljene na 59. zasjedanju Parlamentarne skupštine (PS) NATO-a upriličio je predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko zajedno s predsjedateljem PS Hughom Bayleyom.

Hrvatski piloti izveli su tijekom 20-minutnoga leta nevjerojatne akrobacije sa zrakoplovima kada su samo na međusobnoj udaljenosti od dva metra i velikim brzinama nadlijetali iznad morske uvale i tako zaustavljajuli dah okupljenim parlamentarcima.

>>Oduševile akrobacije na plavom nebu iznad Zagreba

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije