Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posjet vukovaru

Pogledajte snimku prijetećeg Dunava iz Vladina helikoptera

milanović u avionu
Foto: Vlada RH Twitter
1/5
10.06.2013.
u 12:04

Na svom Twitter-profilu Vlada RH objavila je kratak videoisječak atmosfere iz zraka na putu prema ugroženim područjima

Premijer Zoran Milanović s ministrom unutarnjih poslova Rankom Ostojićem i ministrom poljoprivrede Tihomirom Jakovinom na putu je u Vukovar u kojem će obići poplavljena područja. Iz helikoptera su kratkim videom snimili prijeteći Dunav iz zraka te ga objavili na Twitter-profilu Vlade RH.

Premijer Milanović kroz prozor helikoptera promatrao je stanje na terenu i pripremao se na ono što ga čeka nakon što sleti. Zabilježeno je i kako se tijekom leta ministri i premijer upoznaju s mjerama zaštite koje su obavljene i koje se pripremaju za zaštitu područja ugroženih vodenim valom.

>>Milanović u obilasku područja ugroženih vodenim valom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije