Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Idiličan prizor

Pogledajte rijetku snimku vukova na Velebitu

vukovi
Facebook/Nacionalni park Sjeverni Velebit
03.02.2018.
u 09:31

Brojnost vukova je sve manja i iz tog razloga je strogo zaštićena vrsta, a imamo sreću što još uvijek obitava u nekim dijelovima Hrvatske kao što je Velebit, poručili su iz Nacionalnog parka

Na Facebook stranici Nacionalnog parka Sjeverni Velebit objavljena je prekrasna snimka vukova koji žive na ovom zaštićenom prostoru. Video je snimljen kako ističu u svom postu, suradnjom udruge Bioterra, udruge NatureSpy i parka Sjeverni Velebit.

"Evo i prvih rezultata zajedničke suradnje udruge Bioterra, udruge NatureSpy i našeg Parka. Vukovi su snimljeni metodom fotozamki na području Nacionalnog parka Sjeverni Velebit. Brojnost vukova je sve manja i iz tog razloga je strogo zaštićena vrsta, a imamo sreću što još uvijek obitava u nekim dijelovima Hrvatske kao što je Velebit" napisali su na Facebooku.

Pogledajte i galeriju: 5 zelenih oaza u Zagrebu za bijeg od svakodnevnice

vukovi
1/33

Komentara 19

KA
Kadjar
12:11 03.02.2018.

Vučić živi i van našeg zaštićenog prostora, čak nam sad stiže i u posjet! Trebalo bi pozvati ZOO pa neka ga prigodno smjeste u Maksimiru!

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
17:23 03.02.2018.

Nisam probala s vukom al s običnim cucekom dobila nagradu

JU
jurke80
16:21 04.02.2018.

VUK se pojavio i na Papuku,Psunju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije