Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koja sreća

Pogledajte reakciju majke kada prvi put čuje glas sina (8)

Dawn Keim
Screenshot YouTube
06.02.2013.
u 22:10

Dawn je majka troje djece i prije 15 godina počela je gubiti sluh zbog genetskog poremećaja i mislila je da nikad više neće čuti

Nakon 15 godina tišine Dawn Keim (43) iz El Pasoa u Teksasu napokon je čula, i to glas svog osmogodišnjeg sina. Dawn je majka troje djece i prije 15 godina počela je gubiti sluh zbog genetskog poremećaja i mislila je da nikad više neće čuti, piše Daily Mail.

No, nakon operacije koju je imala u studenome lani sve se promijenilo. Ugradili su joj u uho elektronički uređaj uz pomoć kojega sad može čuti.

Njezin oporavak prikazan je u emisiji "The Doctors" prošloga četvrtka te su zabilježili trenutak kada je 43-godišnjakinja prvi put čula glas svoga sina.

– Mama, čuješ li me? – pitao ju je osmogodišnjak na što je ona uzbuđeno vrisnula "Da".

>> Majka zaplakala kad je ponovno čula otkucaje srca poginulog sina

Ključne riječi

Komentara 1

BU
bunjevac9
22:39 06.02.2013.

lipo,malo previse namjesteno i umjetno,tipično američki

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije