Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dirljiv zagrljaj

Pogledajte reakciju dječaka kada je vidio tko se krije ispod maske igrača

Dječak nije ni primijetio tko stoji iza maske igrača
Foto: Youtube
13.07.2014.
u 17:13

11-godišnji Austin Sides bacio je prvo bacanje a zatim otkrio da se ispod maske hvatača krije njegov otac Robert Sides koji je godinu dana je proveo na Bliskom istoku

Jedan dječak iz SAD-a doživio je veliko iznenađenje na bejzbolskoj utakmici između Royalsa i Dodgersa prije nego što su igrači izašli na teren, javlja kctv5.com.

11-godišnji Austin Sides bacio je prvo bacanje a zatim otkrio da se ispod maske hvatača krije njegov otac Robert Sides koji je godinu dana je proveo na Bliskom istoku kao pripadnik američkih zračnih snaga. Na ideju da ga iznenadi na ovaj način došao je njegov otac. On je prošle godine kada je oko Dana očeva otišao na Bliski istok gotovo odmah znao da želi učiniti nešto posebno kad se vrati. Prema njegovim riječima, on i sin su prije njegovog odlaska bili na utakmici Kansas City Royalsa, a ideja o prvom bacanju na utakmici te ekipe na pamet mu je pala jer je htio da nastave tamo gdje su stali. Uz pomoć Kansas City Royalsa koji su to odobrili svoj naum je nakon povratka i ostvario. 

Kako je izgledao zagrljaj oca i sina koji se nisu vidjeli godinu dana pogledajte u videu u nastavku.

KCTV5

 

Komentara 2

Avatar EU?
EU?
22:12 13.07.2014.

Lepo . Ali kao otac ima malo pameti nebi trebao dase vrati na bliski istok da ubija tuđu decu. Jer sledeći put će ima ti biciklu sa bočnim točkovima

WI
wiki54
00:29 14.07.2014.

Zaista dirljivo,natjeralo mi suze na oci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije