Naslovnica Vijesti Hrvatska

Ove prekrasne fotografije su nas taknule jer su nas podsjetile na Gordana Lederera

25. lipnja 2015. u 19:37 2 komentara 917 prikaza
Bilogora
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/19

PIXSELL-ov fotoreporter Damir Špehar obišao je Prokljuvane i snimio niz lijepih fotografija rose na bilogorskim poljima.

Prizori paučine u rosom prekrivenom polju su nas podsjetili na čuvene snimke legendarnog snimatelja HTV-a Gordana Lederera poznate kao "Banijska ratna praskozorja". Tu snimku zna napamet svatko tko je gledao televiziju za vrijeme Domovinskog rata.

Kako to izgleda pogledajte u galeriji.

>> Britanci odabrali najljepše plaže Mediterana, na popisu i jedna naša. Pogađate koja?

Zdravstveno osiguranje
Koliko košta zdravlje u 2019. i kako izbjeći duge liste čekanja

A1 izdvaja za Vas

  • Mlad75:

    Vidim autor je večernji list....očito se nitko neće potpisat jer bi mogao imati problema što uopće spominje hrvatskog novinara koji je poginuo od četnićke ruke.....čudi me d se to uopće objavilo.....možda neki novinari malo i progledaju kad shvate da su ... prikaži još! im ovi momci sa snimki i svojim životima podarili slobodu u kojoj uživaju....

  • yohana:

    Gordan Lederer ,neka mu je laka zemlja.Novinar koji je ratnih godina bio sa borcima na prvim crtama bojisnice i dokumentirao istinu sto su nam cetnici cinili.Trebali bi novinari malo vise pisati o njemu barem na dane kada se slavi dan ... prikaži još! drzavnosti.Goran je cesto u mojim mislima .