Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Pogledajte Neodoljivu Hrvatsku, najveći katalog na svijetu

Impozantan katalog širine 1398 mm, visine 1650 mm, težine 70 kg, na 378 stranica i 900 kvadrata papira opisuje najvažnije vrednote Hrvatske.
18. veljače 2014. u 10:45 2 komentara 1855 prikaza
neodoljiva hrvatska
Foto: Vedran Tolić
Pogledajte galeriju 1/7

Pred mnogim uglednicima, suradnicima i medijima održalo se predstavljanje najvećeg kataloga na svijetu kandidiranog za Guinness World Record.

Impozantan katalog širine 1398 mm, visine 1650 mm, težine 70 kg, na 378 stranica i 900 kvadrata papira opisuje najvažnije vrednote Hrvatske, od identiteta i gospodarstva do posebnih oblika turizma, pod nazivom Neodoljiva Hrvatska i predstavlja svojim sadržajem potpuno novo, moderno poglavlje u promidžbi Hrvatske kao atraktivne turističke destinacije ali i države zanimljive za poslovne investicije.

U prostoru najljepšeg vidikovca u Zagrebu, na 17. katu The Westin Zagreb hotela, autor i voditelj projekta, Sunčana Matić iz agencije LUX, atraktivan katalog je okupljenom mnoštvu s ponosom predstavila kao 100% hrvatski proizvod. Istovremeno, naznačila je početak predstavljanja projekta u Hrvatskoj, šetnjom Muzejima Hrvatskog Zagorja.

Najveći katalog na svijetu razvijan je kao projekt neovisno tri godine, na sadržaju je radilo pedesetak stručnih autora, udruga, vrhunskih fotografa i dizajnera. Iznimno zahtjevna faza tiska i dorade, tehnološki međunarodno konkurentan proces, odrađen je fuzijom hrvatskih tiskara FED i Offset NP GTO. Katalog je prilikom predstavljanja pažljivo pregledan i dokumentiran za potrebe potvrde u kategoriji najvećeg kataloga na svijetu, Guinness World Record direkcije u Londonu.

>>Krenuo tisak original hrvatskog proizvoda, najvećeg kataloga na svijetu - u Hrvatskoj!

>>Katalog o Hrvatskoj - za Guinnessovu knjigu rekorda

neodoljiva hrvatska | Autor : Vedran Tolić Foto: Vedran Tolić

Samobor: Predsjednik HGK Luka Burilović posjetio tvrtku Nord Product
SVE POZNATIJI HRVATSKI PROIZVOĐAČ
Hrvatske mobilne kuće izdrže na -25°C, a izvoze ih i u Skandinaviju: 'Sve je domaći proizvod'
Pevex
BICIKL U PROMETU
Infrastruktura i edukacija kao preduvjet za razvoj biciklističke kulture u Hrvatskoj