Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sarajevo najgore!
Povratak na članak

Pogledajte koji su najzagađeniji gradovi u Europi

Sarajevo je dobilo neslavnu titulu najzagađenijeg grada u Europi prema karti koju je objavio britanski Guardian, a temelji se na godišnjim količinama zagađenja u 2008. godini.

Komentari 5

TE
trinidad e tobago
16:48 18.01.2013.

A vid Boga ti nisam znao zagreb zagadjen kao da je neki europski industrijski centar Milano, Torino ili kao metropola Paris... izgleda vi hrvati kao balije lozite zimi na drvo i ugalj a kad pane sneg cekate u redu za lopatom i dnevnicom. pih

VL
DE
dejure
22:52 18.01.2013.

Čim čim južnije i istočnije, tim tim tužnije i krvoločnije

VL
TE
trinidad e tobago
16:33 18.01.2013.

Za sarajevo sam znao da zimi loze na drva pa su u crvenoj zoni ali sam se iznenadio za zagreb tu fensi prestonicu i biser austrougarskog carstva .

VL
Avatar million
million
23:20 18.01.2013.

Dugo ne procitah vece gluposti od ovog clanka i lazi u njemu . Ne moze jedno Sarajevo ili Zagreb biti zagadjenije od Muenchena, Berlina , Londona, Hamburga, Parisa itd pa da se nasadi na glavu !!! To se prodaju prica da bi vam jos koje kakav porez opleli .

VL
Avatar nekakav
nekakav
08:46 19.01.2013.

to je radi preseljenja prljavih industrija. al sad na zapadu imaju nezaposlenost, krizu koja tek počinje djelovati! sve se mijenja, jako brzo. uskoro će imati na zapadu čisti zrak, samo za penziće. jer će mladi napustiti tu istu europu. a doći će crnci, kinezi. pa će biti jako lijepo tamo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.