Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razne marke

Pogledajte koje su jurilice zaplijenili carinici, sva su vozila privremeno oduzeta

Foto: Carinska uprava
1/5
04.06.2020.
u 13:06

Na području Zagreba i okolice pronađeno je 66 stranih osobnih vozila bez plaćenih propisanih javnih davanja

Carinski službenici Službe za mobilne jedinice Zagreb od 1. siječnja do 31. svibnja provodili su pojačane mjere nadzora i pronašli veći broj stranih vozila na koja nisu obračunata i plaćena propisana javna davanja. 

Na području Zagreba i okolice pronašli su 66 stranih osobnih vozila raznih marki bez plaćenih propisanih javnih davanja.

Protiv prekršitelja podneseni su prekršajni nalozi i zahtjevi za naplatu posebnog poreza na motorna vozila te je od početka ove godine naplaćeno ukupno 1,387.556,00 kuna. Vozila su privremeno oduzeta do okončanja postupaka, objavila je Carinska uprava. 

Komentara 7

KO
Kozlin
19:56 04.06.2020.

E sad vidi ovo . Posjedujes oruzje , legalno , i ne zelis produziti dozvolu za nosenje . Policija ti ponudi tri mogucnosti : prodaj nekome oruzje , onesposobi oruzje pa ga zadrzi ili ga vrati policiji koja ce ga navodno zbrinit . Sto to ja njima imam vratiti ? A upravo se sluze tim izrazom .

AA
Aartur
13:58 04.06.2020.

Tužiti državu zbog otuđivanja privatne imovine! Ne mogu uhljebi iz Carine tek tako oduzimati automobile, bez prava na žalbu i pravni lijek. Sutra tako mogu doći i po vaš automobil, pa se vi natežite s uhljebima tri mjeseca dok dokažete da su u krivu i idite pješke dok se oni voze u službenim vozilima na vaš trošak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije