Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Perm

Pogledajte kako se Rusi šale na račun sankcija

ruski odgovor na sankcije
Foto: Screenshot Deutche Welle
28.10.2014.
u 09:41

U ruskom Permu, poznatijem kao "najistočniji europski milijunski grad", naša je ekipa susrela dvoje mladih glumaca koji na svoj način komentiraju svađu i sankcije između Rusije i Zapada

Sukob na istoku Ukrajine, zaoštravanje odnosa sa Zapadom, sankcije i protusankcije. Već mjesecima iz Rusije nam stižu samo zabrinjavajuće vijesti. Ili nam se to samo tako čini?

Jedna priča pokazuje da nijedna tema nije tako ozbiljna da se na njezin račun ne bi moglo i našaliti. U ruskom Permu, poznatijem kao "najistočniji europski milijunski grad", naša je ekipa susrela dvoje mladih glumaca koji na svoj način komentiraju svađu i sankcije između Rusije i Zapada. 

>> Pompejima prijeti propast zbog nebrige vlasti

Komentara 29

Avatar aunick
aunick
16:38 28.10.2014.

Mene ovo podsjeca na Srbe, samo su ovi mnogo plavi. Sljivdjije tolike i to brez sljivovice. To ti je neunistivi Slavenski duh, jabuka i luk a i koji dolar.

MA
marsovac
22:20 28.10.2014.

ajde kad se rusi smiju da se i mi malo nasmijemo,......od pocetka 2014 izgubo rubalj 23% u odnosu na USD, ha,ha,ha,ha,ha,............to znaci uvoz prehrambenih proizvoda svejedno odkuda i kojega jebistana 22% skuplji,ha,ha,ha,ha,.............drzavni proracun se bazira na 100 USD barel, kosta 80 USD znaci 20% manje,ha,ha,ha,ha,ha,............od pocetka oktobra ruska nacionalna banka utrosila 23 miliarde dolara da stabilizira rubalj, rubalj ipak izgubio samo u oktobru 8% u usporedbi sa USD, ha,ha,ha,ha,.....................i jos puno toga, vise toga nebi ovi nasi stakori ni razumijeli..........ruska ekonomska snaga ko sladoled na vrucem asfaltu. Ako ovako dalje ide doci ce putin u srbiju po kredit,ha,ha,ha,ha.....

DU
Deleted user
11:10 28.10.2014.

Neznam šta je tu smiješno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije