Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjerojatno

Pogledajte kako ne treba krasti gorivo s benzinske postaje

krađa goriva
Screenshot
04.05.2013.
u 20:37

Muškarac i žena stali su na benzinsku 'besplatno' natočiti gorivo. Žena je točila, a on je sjedio u automobilu. No, u jednom je trenutku odlučio pobjeći. Pogledajte kako je to završilo...

Kradljivci benzina u Australiji ne obaziru se više ni na što prilikom krađe pa ni na to da su svog pomoćnika koji im je točio gorivo ostavili ispred automobila usred bijega.

Na internetu se, naime, pojavila snimka krađe goriva u gradu Brisbane u Australiji na kojoj se vidi kako uplašeni vozač bježi od djelatnice benzinske postaje, ali svakako ne na uobičajen način. Na snimci se vidi kako žena toči gorivo kada do nje dolazi djelatnica postaje. Muškarac, valjda u panici, stišće gas na automobilu no zaboravio je kako mu pomoćnica još nije dovršila posao. U trenutku kada je automobil krenuo, točionik za gorivu povukao je ženu za sobom koja je odletjela u zrak te pala na tlo, a gorivo je počelo prskati okolo.

Žena je na kraju ipak uspjela ući u automobil te su kradljivci pobjegli, a policija traga za njima. Ovu nevjerojatnu krađu pogledajte u videu.

>> Kamera snimila kako muškarac otima bebu iz ruku majke!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije