Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon 24 godine

Pogledajte kako je reagirao kad mu je sin vratio prvi auto iz mladosti!

Mustang
Screenshot/YouTube
17.07.2013.
u 22:39

Godine su prolazile, a on je često tražio svoj prvi automobil u nadi da će ga ponovno vratiti u garažu.

Kao niti prvu ljubav, čovjek nikada ne zaboravlja ni svoj prvi automobil.

Rick Lookebill jako dobro zna tu priču, jer se prije 24 godine morao rastati da svojim Mustangom, piše Mashable. Godine su prolazile, a on je često tražio svoj prvi automobil u nadi da će ga ponovno vratiti u garažu.

I nije ga uspio pronaći, ali priča ipak ima sretan kraj. Njegov sin je "locirao" automobil na Floridi i uspio nagovoriti vlasnika da mu ga proda.

Vrhunac uzbuđenja bio je kada ga je parkirao pred očevu kuću bez da Ricku išta rekao. Zabrujao je motorom, a očevu oduševljenju nije bilo kraja. Na snimci pogledajte radosni ponovni susret Ricka i njegovog prvog automobila.

>>Sjednite u Mustang iz 1968. ili presretač MUP-a

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije