Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
protiv covid potvrda i mjera
Povratak na članak

Pogledajte kako je protekao prosvjed u Zagrebu, tko je sve stigao i koje poruke su uputili prosvjednici

“Ja vjerujem znanstveniku Gordanu Laucu”, “Ne slijepom vjerovanju autoritetima”, “Živi i pusti druge da žive”, "Sloboda se ne traži, sloboda se živi", " Stožer zaustavite se dok je vrime jer će vas odnit bura s juga", "Nepokoriva generacija nepokoriva nacija", samo su neki od natpisa na prosvjedu protiv Covid potvrda.

Komentari 7

DA
danijel575
21:59 20.11.2021.

redakcijo, najljepše vas molim da ne brišete komentare! Hvala unaprijed.

VL
TI
TinaNina95
10:55 21.11.2021.

@???? U pravu ste. Imamo ozbiljan problem, pokušavaju nas totalno pretvoriti u robove bez ikakvih prava, bili cijepljeni ili ne. No kad je glavni guru Cetinski, koji jedno govori a drugo radi, ponižava, vrijedja i prosipa primitivizam te se onda skloni na sigurno kad treba pokazati j.ja, Mostovce....nekakvu inicijativu koja se pod platformom borbe za slobodu ponaša jednako ekstremno kao i oni protiv kojih se tobože bori, malo je nade za uspjeh.

VL
VL
????
20:49 20.11.2021.

Razočaran sam razinom prosvjeda. Nažalost očekivao sam kvalitetnije govore, no nažalost ovo je na razini profesionalnih aktivista iz Možemo, iako imaju puno bolje argumente protiv ovog ludila, oni koriste one najgluplje i toliko apsurdne da nitko ne može u njih vjerovati. Ako su ovo jedini borci protiv koronadiktature, loše nam se piše.

VL
Avatar YEKE
YEKE
15:03 21.11.2021.

Samo teški dupeglavci se plaše testiranja i vakcine umjesto virusa. Radi ove političke manifestacije, za dva tjedna ionako zatrpane bolnice bit će još zatrpanije, na uštrb ostalih bolesnika, samo iz razloga jer se rulja pridržavala najosnovnijih mjera, održavanja rastojanja i nošenja maski. A i pogrebnici će im jbt mamicu. Neodgovornog li i glupog naroda...

VL
JA
Jania
20:04 20.11.2021.

Bravo, hrabri ljudi. Građanski neposluh kao otpor totalitarizmu. Covid Ausweis je neustavan.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.