Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
12 bodova ide...
Povratak na članak

Pogledajte kako je politika posljednjih 25 godina utjecala na Eurosong

Da su se tenzije između dvije zemlje preselile i na pozornicu svijedoči i podatak kako je ruski tim izviždan nakon što je objavljeno kako će Rusija nastupati u finalu

Komentari 13

PL
Placid
12:39 10.05.2014.

Još dok su natjecatelji pjevali na svojem materinskom jeziku taj je festival imao neki smisao predstavljajući bogatstvo europskih naroda, ali kad su nas počeli maltretirati lošim engleskim i "šokirajućim izvođačima" pretvorio se u Freak show. Negledljivo i besmisleno.

VL
Avatar Ivan_Drago
Ivan_Drago
10:45 10.05.2014.

Jel neko to opće još gleda ????

VL
MO
mojazemlja
22:06 10.05.2014.

Nekad Skandivizija,danas pozornica za bolesne ideje i opredjeljenja..

VL
AT
Atanazije
17:48 10.05.2014.

Prije "balkanaca" to su godinama radili Skandinavci, darujući bodove jedni drugima i Englezima. Tako da se njima može zahvaliti, oni su začetnici korupcije. Dok je Ksenija Urličić vodila hrvatsku ekipu, imali smo odlične uspehe jer je ona to znala gospodski i na ravnoj nozi s njima hendlati. Ovo su sad pod zadnje bili pikzibneri i tak smo se plasiravali (ne da smo imali ijednu dobru pjesmu, to je isto istina, kad se samo sjetim one cajke i crvenih cipela, o čemu je već bila pjesma, sram me bude).

VL
UN
unbekant
14:14 10.05.2014.

Pa mi i sami znamo,da smo najomrzenija drzava na balkanu ai u europi,i nemamo sta traziti na tom prestiznom europskom natjecanju,a ova se kaljuza-ukrajina i nepita nigdje osim u americi,jasno i budalma,da mi pokusavamo ocrniti to natjcanje,jer nemamo nikave sanse,svi nam izbjegavaju da daju poene.

VL
OB
Objektivno...
10:37 10.05.2014.

Gledam Emiliju neko veče u Plesu sa zvijezdama... ko bakica. Da. Već četvrt stoljeća...

VL
Avatar Becarina
Becarina
12:47 10.05.2014.

Najvece manipulacije zanjih deset godina radili su balkanci bivse SFRJ jer su si medjusobno poklanjali glasove . Sve ostalo su sitnice prema tome .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.