Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasna igra

Pogledajte kako je dvogodišnjak spasio svog brata zarobljenog ispod teške komode

blizanci
Foto: Screenshot YouTube
1/3
03.01.2017.
u 12:45

Blizanci Brock i Bowdy penjali su se po komodi kada se ona srušila i zarobila jednog od braće

Koliko opasna zna biti dječja igra uvjerili su se gotovo svi i zato su tu uvijek roditelji koji djecu trebaju usmjeravati s čime se i kada smiju igrati. A kad nema roditelja, dobro dođu i braća.

Iako su mu samo dvije godine, maleni Brock Shoff oslobodio je svoga brata blizanca ispod teške komode koja je pala na njega kada su se obojica penjala po njoj. Sve je zabilježeno kućnom kamerom koja je postavljena u dječjoj sobi gdje su se dječaci igrali.

Na snimci se vidi kako se obojica dječaka penju po komodi nakon čega ona pada. Brock ju je uspio izbjeći, no Bowdy nije, komoda se prevrnula na njega i zarobila ga. Njegov brat prvo ju je pokušao podići, no kad nije uspio nastavio se igrati kraj brata s lampom koja je pala. No, kako je njegov brat i dalje zapomagao i plakao, Brock je odlučio ponovno pomaknuti komodu i iz nekoliko pokušaja oslobodio je svoga brata.

U trenutku kada se to dogodilo u kući je bila majka dječaka Kayli koja nije čula sina da plače, a kada je ušla u sobu blizanci su se zajedno igrali dok je komoda ležala na podu. Nakon što su pregledali sigurnosne kamere roditelji su shvatili što se dogodilo.

Otac dječaka Ricky objasnio je kako su video objavili na internetu da upozore druge roditelje od opasnosti koje kriju kućni namještaj, ali i da pokaže herojsko djelo jednog od svojih sinova. 

>> Blizanci rođeni u različitim godinama

Komentara 4

RA
raikonen
13:09 04.01.2017.

Bravo mama, ostaviti ovakve malce bez nadzora, neprocjenjivo

TU
tuznapuma
21:11 03.01.2017.

Hvala Bogu na ovoj sreći u nesreći!

PO
PowerPoint
14:52 04.01.2017.

Mali je najjači, najprije pritisne komodu na bracu što jače može, pa se popne na nju prije nego je preskoči....hahaha....dobar malac....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije