Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepoznate lokacije

Pogledajte 10 nevjerojatnih otkrića s Google Eartha

Otkrića na Google Earthu
Foto: Google Earthu
06.03.2014.
u 11:07

Pomoću Googleovih alata pronađene su dosad neotkrivene lokacije i predmeti. Među njima su egipatske piramide, rimska vila, olupina broda... Pogledajte galeriju!

Google Maps i Google Earth koriste se sve više, kako za privatnu upotrebu tako i za profesionalnu. Mnogi istraživači i arheolozi koriste Googleove alate kojima si olakšavaju rad. Koliko im Google Maps i Google Earth koriste, svjedoče i brojna otkrića. Tako su uz pomoć Googleovih alata pronađene dosad neotkrivene egipatske piramide, rimska vila, olupina broda i brojne druge zanimljivosti.

Neke od njih pobrojio je Mashable.

>> Kako se nepostojeći otok pojavio na Google Earthu?

>> Razriješeno misteriozno 'ubojstvo' s Google Eartha

Komentara 1

HR
hrxxx111
12:50 06.03.2014.

wow super clanak totalno razlicit od onoga sto je jutarnji objavio prije 2-3 tjedna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije