Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASELJE KOMOLAC
Povratak na članak

Poginuo radnik kod Dubrovnika: Zasuo ga odron kamenja i zemlje

Iz policije ističu kako će detalji o uzrocima tragičnog događaja biti poznati nakon očevida inspektora rada.

Komentari 6

Avatar dras32
dras32
11:59 10.08.2018.

Sta je radio na gradilistu usred ljeta umjesto da se kao selebritiji razbjezao pa obali ili po jedrenjima kao ovi porezni obveznici iz Monte Carla.

VL
Avatar reference
reference
12:08 10.08.2018.

komolac nije naselje, komolac je Selo na izvoru omble ili ti dubrovacke rijeke, 5 km od dubrovnika.

VL
RI
rightside
18:47 10.08.2018.

bas bi bilo zanimljivo da ste napisali za koju je to firmu radio ovaj nesretnik iz pule.i ko je i kako dogovorio poslove usred sezone,,pitam zato ,za one koji neznaju kako to ide,,da npr pulske firme rade u dubrovniku a dubrovacke u puli,,i tu kao "nema sukoba interesa"))))ilil kao,, teze je vidit ko kome u dzep trpa,,)))) sve u svemu sumnjam da ti "inspektori" tu budu isla napisali osim "nesretni slucaj"

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.