Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prometna Nesreća

Poginuo na autocesti nakon što je automobilu puknula guma

policija
Arhiva VL
31.10.2010.
u 21:06

Ozlijeđena osoba prevezena je vozilom hitne medicinske pomoći u Opću bolnicu Sisak

Državljanin Kosova, star 45 godina, poginuo je sinoć oko 19 sati u prometnoj nesreći koja se dogodila na 97 kilometru autoceste Zagreb - Bajakovo, kod mjesta Donja Gračenice u Moslavini.

Do nesreće je došlo kada je 58-godišnji vozač, također državljanin Kosova, upravljao osobnim automobilom njemačkih registracija u smjeru Bajakova, te zbog pucanja desne gume izgubio nadzor nad vozilom koje se prevrnulo na krov te sletjelo u odvodni kanal.

Putnik u vozilu, 45-godišnjak, je poginuo na licu mjesta, dok je vozač s lakim tjelesnim ozljedama prevezen u Opću bolnicu Sisak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije