Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija kod Krapine

Muškarac (53) mijenjao crjepove na obiteljskoj kući pa pao i na mjestu preminuo

hitna pomoć
Duško Marušić/PIXSELL
24.11.2017.
u 14:14

Nesretnom su se muškarcu izmaknule ljestve dok je popravljao krov pa je pao s visine od gotovo četiri metra na betonsku terasu

Smrtno je stradao 53-godišnji A.V. iz mjesta Tkalci kod Krapine jučer nakon 13 sati kada je pao s ljestava dok je mijenjao rubne crjepove na obiteljskoj kući, piše zagorje.com.

Nesretnom su se muškarcu izmaknule ljestve dok je popravljao krov pa je pao s visine od gotovo četiri metra na betonsku terasu, potom na stepenice da bi na kraju završio na platou ispred kuće.

Prilikom pada zadobio je smrtonosne ozlijede te je preminuo, no njegovo tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu u Zagreb na obdukciju kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.

Komentara 1

IB
ibiza
22:32 24.11.2017.

a ja pao sa puno vise i ziv ali ima poslijedica sa 8 metara...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije