Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČNA NESREĆA

Poginulom traktoristu prije tri dana rodilo se dijete

nesreća
Foto: Tadija Odić
1/2
02.07.2014.
u 17:29

Traktor kojim je pokojnik vukao posječeno drvo preokrenuo se i usmrtio vozača

U šumi Žarkovac naselja Donje Selište pokraj Gline smrtno je nastradao traktorist Drinko Filipović rođen 14. svibnja 1978. sa stanom u Plitvičkoj ulici 23 u Glini. Traktor kojim je pokojnik vukao posječeno drvo preokrenuo se i usmrtio vozača. Iza pokojnika je ostala supruga i troje djece od kojih je najmlađe rođeno prije tri dana.

Da podsjetimo, u proteklih mjesec dana, ovo je drugi smrtno stradali traktorist u šumama oko Gline. Točno prije mjesec dana, 2. lipnja, u šumi u Malom Gradcu, smrtno je stradao 60-godišnji mještanin. On je upravljao traktorom koji se zbog proklizavanja pogonskih kotača i nekontroliranog kretanja unazad prevrnuo. Vozač je ostao prikliješten ispod traktora.

>> Pao s traktora i poginuo, traktor se otkotrljao nizbrdo

Komentara 2

DU
Deleted user
08:24 03.07.2014.

Žao mi je svakog uzaludno izgubljenog žvota, ali kod pogibije sa traktorom ljudska samouvjerenost i nepridržavanje nekih osnovnih pravila sigurnosti u večini slučajeva su uzrok tragedija. Ovo ne pišem kao promatrač sa strane nego se i sam služim traktorom. Za odlazak u šumu traktori bi obvezno trebali imati zaštitni okvir ako već nemaju kabinu. Kod šlajsanja klada i otpijenog drveta malo tko sajlu stavlja ispod traktora i kopča ju naprijed. I ne treba gledati da se tako loše stvari dešavaju samo nekome drugom jer je šansa 50% da se mogu desiti i meni.

ZA
zagorjedotokia
14:28 03.07.2014.

Nepismenost! Naslov treba glasiti: Poginulom traktoristu se prije 3 dana rodilo dijete. Ovako kako je napisano ispada da se dijete rodilo danas, a on poginuo prije 3 dana. Profesori hrvatskog jezika umiru od srama kad vide što njihovi učenici pišu i ispod toga se i potpišu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije