Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pakistan

Poginulo 12 djece kad je školski autobus upao u kanal

paki
Reuters
10.06.2011.
u 20:15

Policija je izvijestila da je vozač vozio prebrzo. Djeca, koja su autobusom išla u školu, nemaju više od 15 godina

Najmanje 12 djece poginulo je kada je autobus koji je prevozio učenike upao u kanal u pakistanskom dijelu Kašmira. Policija je izvijestila da je vozač vozio prebrzo.  Djeca, koja su autobusom išla u školu, nemaju više od 15 godina

Nesreća se dogodila blizu grada Mirpur, oko 300 kilometara južno od Muzafarabada, glavnog grada Azad Kašmira, dijela Kašmira koji je pod pakistanskom kontrolom.  Prometne su nesreće  u Pakistanu česte zbog loše infrastukture i  nepoštivanja prometnih  propisa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije