Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SABORSKI ODBOR
Povratak na članak

Poginulih na cestama sve manje, a kumulativno kažnjavanje se ukida

Vozači više neće plaćati kaznu i za prometni prekršaj i za inače dopuštenih 0,5 promila alkohola u krvi te će svaki automobil godišnje morati na tehnički pregled

Komentari 2

BA
baš
16:20 07.06.2011.

Evo posla, izračunali su da će proračunski manjak nadoknaditi kada budu pregledavali i nove automobile. Zamislite da svu djecu šaljemo na slikanje srca, pluća, mjerenje tlaka i sl. Zamislite fiću i stojadina koji su prije 30 i više godina morali svake godine na tehnički pregled i sadašnje sigurne automobile sa zvjezdicama koji moraju na tehnički svake godine jednako kao i onaj fićo i stojadin od prije 30 godina. Nema šta, razum i logika vladaju. Zašto ovo ne prepišu od nijemaca? Nema hrvatima pomoći, osuđeni su na gubitak sebe, nema kritičnog morala, nema shvaćanja da smo premala zemlja za zajebancije. Ako želimo sačuvati netom izvojevanu državu onda moramo biti precizniji i točniji, pa i pošteniji od švicaraca. U suprotnom zajamčen je rastur hrvata (ne hrvatske, tako će se ona zvati, ali hrvata siguran sam).

VL
CH
chemica
21:32 07.06.2011.

Čemu čuđenje? Ipak je HDZ na vlasti. Koga briga za još jednu suludu odluku domoljubnih zlotvora? Uvođenjem tehničkog pregleda za nove automobile poboljšat će se sigurnost cestovnog prometa? Urnebesno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.