Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška prometna nesreća na magistrali u Crikvenici

Poginula prelazeći magistralu

prometna nesreća
Anton Ficko/VLM
04.11.2009.
u 21:38

Nesretna žena M.M. (74) poginula je prelazeći magistralu na neobilježenom mjestu na kojemu je ograničenje brzine 50 kilometara na sat. Na nju je naletio Citroën Berlingo.

CRIKVENICA - Crikveničanka M.M. (74) poginula je prelazeći večeras oko 20 sati magistralu nedaleko ulaza u naselje Hrusta u Crikvenici. Na nju je naletio Citroën Berlingo riječkih registarskih oznaka za čijim je upravljačem bio E. D. (23) iz Rijeke.

Nesretna žena je magistralu pokušala prijeći na neobilježenom mjestu na kojemu je ograničenje brzine 50 kilometara na sat. Vozač Berlinga vozio je u smjeru Novog Vinodolskog, a na mjestu događaja smo nezvanično doznali da je bio pod utjecajem alkohola. Je li pritom vozio i brže od dopuštenog pokazat će istraga.

U vrijeme nesreće padala je jaka kiša zbog koje starica najvjerojatnije nije vidjela vozilo koje joj se primiče, a niti je vozač uočio nju na kolniku.

Od petka ovo je peta pogibija na cestama u Primorsko-goranskoj županiji, a druga na području Crikvenice.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije