Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nalet na pješakinju

Poginula nadomak kuće jer ju vozačica nije propustila na pješačkom

pješački,očevid,prometna nesreća
Ivana Ivanović/PIXSELL
04.10.2014.
u 13:23

Vozačica, kojoj je također bilo upaljeno zeleno svjetlo za skretanje ulijevo nije propustila pješake koji su prelazili preko zebre, te je tada uradila i usmrtila Pavlinu K.

Pavlina K. (66) poginula je u prometnoj nesreći u blizini svog doma u Zaprešiću nakon što je na nju u petak oko 20 sati Opel Astrom naletjela vozačica M.F. (37).

Nesreća se dogodila na križanju Ulice Obrubići i Ulice Pavla Lončara dok je pješakinja prelazila zebru dok joj je bilo upaljeno zeleno svjetlo na semaforu.

Vozačica, kojoj je također bilo upaljeno zeleno svjetlo za skretanje ulijevo nije propustila pješake koji su prelazili preko zebre, te je tada uradila i usmrtila Pavlinu K.

>>Jedna osoba smrtno stradala u sudaru vozila u V. Cerovcu

>>Pogledajte kako je završila dramatična policijska potjera na autocesti

Komentara 8

TH
than
14:05 04.10.2014.

A sto tek reci za one koji dodaju gas na crveno da bi prosli ravno, a zeleno za pjesake vec svjetli ? Sto se dulje i skuplje polaze autoskola to su vozaci na cestama sve losiji i nekulturniji. Da se ukinu autoskole nitko ne bi niti primjetio da ih nema. Sve dok im jednom ne izleti neko dijete kada ugleda zeleno za pjesake.

DU
Deleted user
13:55 04.10.2014.

Gotovo svaki dan prelazim na sličan način cestu i možda svaki pedeseti auto stane i pričeka da na moje zeleno pređem na drugu stranu. Svi ostali projure mi doslovce ispred nosa i ne pogledavši me. Katastrofa kako ljudi danas voze i tko sve ima dozvolu.

DU
Deleted user
15:54 04.10.2014.

A kaj dela policija? Vozim nedavno kraj škole oko 45 km/h te vidim da svima iza mene smetam. Svi prelaze u lijevu traku i brzo me pretječu a među njima i policija!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije