Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliko Trgovišće

Poginula jedna, dvije osobe teško ozlijeđene u prometnoj nesreći

prometna nesreća
Matija Topolovec/PIXSELL
12.12.2009.
u 14:49

Vozačica je na mjestu poginula, a vozač i putnik u drugom automobilu su teško ozlijeđeni, ali izvan životne opasnosti.

U mjestu Jalšje kod Velikog Trgovišća oko 12 sati u teškom sudaru dva automobila smrtno je stradala jedna, a dvije su osobe teško ozlijeđene.

Kako neslužbeno doznajemo, 26-godišnja vozačica iz Zagreba vožnju nije prilagodila uvjetima na cesti, pa se u jednom trenutku njeno vozilo zbog neprilagođene brzine i skliskog kolnika zarotiralo i udarilo u vozilo koje je dolazilo iz suprotnog smjera.

Vozačica je na mjestu poginula, a vozač i putnik u drugom automobilu su teško ozlijeđeni, ali izvan životne opasnosti. Zadržani su na liječenju u zabočkoj Općoj bolnici.

Ključne riječi

Komentara 20

AT
atena26zg
17:27 13.12.2009.

ja za raziku od tebe razlikujem rodove...nisam nepismena a jos manje NEPISMEN. di pise da je krivac PREVELIKA BRZINA?! Neprilagodjena brzina moze biti i 35km/h ako je dozvoljeno 30, zar ne? nije mi na kraj pameti uvlaciti se u nekeke jadne rasprave s tobom...samo ti mogu pozeljeti da svaki put kad ti djete predje dozvoljenu brzinu, bude \"kaznjeno\"...fuj, stvarno mi se gadis...i daj nauci citati sto pise prije nego ista kometiras.

GL
glina
17:39 13.12.2009.

atena26zg,posto ti meni upucujes tako LIJEPE zelje i ja tebi samo zelim da ti neki manijak koji STISCE PREVISE GAS pokupi nekoga od tvojih najmilijih pa ces onda uvidjeti da sam u pravu.A sto se tice pismenosti nebih se sa tobom mijenjao niti za inteligenciju niti za pamet,glupaco NEVASPITANA!!!!!

GL
glina
18:37 13.12.2009.

CroSoldier,neznam ko se \"Bahati\" kako ti to fino rece JA ili TI? Ostavi mi svoj mail \"Cobane\" i kunem ti se u sve da ces imati priliku da me upoznas,javicu ti se OBAVEZNO.Bas si pravi crosoldier,jadni i kukavni idiot.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije