Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRADALA PJEŠAKINJA

Poginula Čehinja u teškoj prometnoj nesreći u Šibeniku

Prometna nesreća u Karlovcu (1)
Dominik Grgurić/PIXSELL
31.01.2012.
u 10:09

Nesreća se dogodila na državnoj cesti D-8, kod skretanja za Benkovac kada je na pješakinju osobnim vozilom marke Opel zbog neprilagođene brzine naletio 29-godišnjak iz Vodica pri čemu ju je odbacio izvan kolnika

U Šibeniku je u ponedjeljak oko 20.30 sati u teškoj prometnoj nesreći poginula 54-godišnja državljanka Češke. Nesreća se dogodila na državnoj cesti D-8, kod skretanja za Benkovac kada je na pješakinju osobnim vozilom marke Opel zbog neprilagođene brzine naletio 29-godišnjak iz Vodica pri čemu ju je odbacio izvan kolnika.

Protiv 29-godišnjeg vozača bit će podnesena kaznena prijava nadležnom Državnom odvjetništvu, zbog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće. Čehinja je, kako doznajemo, prije nekoliko dana došla u turistički posjet Hrvatskoj.

Ključne riječi

Komentara 2

VI
vidimškoj
13:00 31.01.2012.

Uh,pa ovi je konj vozija preko 120 .Jadna žena.

CA
carrie
16:54 31.01.2012.

bilo bi lijepo kada dnevne novine nebi izvlacile fotografije iz arhive i lijepile ih uz nove vijesti.... strasna nesreca ali na zalost krive informacije (bile one tekstualnog ili vizualnog tipa)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije