Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I TO JE MOGUĆE

Poganski svećenik ipak dobio vozačku na kojoj ima rogove na glavi

Phelan Moonsong
Foto: Facebook
1/3
21.12.2016.
u 06:30

Policija poštuje njegova vjerska uvjerenja, a rogovi ne prekrivaju njegovo lice

Phelan Moonsong, poganski svećenik iz američkoga grada Portlanda u Maineu, uspio je dobiti dopuštenje da na vozačkoj dozvoli može imati fotografiju na kojoj ima rogove. On je zaređeni poganski svećenik, a kaže da rogove nosi uvijek osim kada spava i pere kosu.

Za njega su ti rogovi poput duhovnih antena koje mu služe kako bi prikupljao duhovnu energiju i pomoću nje pomagao drugima da shvate sve prednosti poganstva.

Isprva mu je policija odbila izdati vozačku s rogovima, a od njega je zatražila obrazloženje zašto mu je toliko važno da na vozačkoj ima rogove.

On im je sve potanko objasnio i naveo kako časne sestre na vozačkoj mogu imati na glavi svoj veo. Uskoro mu je stiglo i dopuštenje u kojem stoji da se prihvaća njegov zahtjev zato što policija poštuje njegova vjerska uvjerenja, a rogovi ne prekrivaju njegovo lice. 

>> Krivo se parkirao, a onda je uslijedila osveta kakvu nije mogao ni zamisliti

>> Ovaj čovjek tvrdi da je bio u Raju, upoznao Isusa te da su ga na Zemlju vratili s posebnom misijom

Ključne riječi

Komentara 2

KA
kalinovac
09:53 21.12.2016.

Je li kod nas postoje takvi svećenici

Avatar ivek
ivek
08:13 30.12.2016.

moderni svelenisci........sabor je pun rogonja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije