Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Poduzetnici, ne propustite najveću konferenciju o digitalizaciji, pogledajte program i rezervirajte mjesto

Digitalna (R)evolucija
27.11.2023.
u 09:23

Poznat program četvrtog izdanja Digitalne (R)evolucije, konferencije kojom organizatori žele potaknuti bržu digitalizaciju malih i srednjih tvrtki

Uskoro počinje četvrto izdanje najveće domaće poslovne konferencije o digitalizaciji - Digitalne (R)evolucije. Konferencija će se održati 28. studenog u Mozaik event centru s početkom u 10 sati i okupit će više od 700 poduzetnika iz svih sektora gospodarstva i dijelova Hrvatske. Organizatori konferencije, HUP-Udruga informatičke i komunikacijske djelatnosti (ICT) najavljuju atraktivan program za poduzetnike s velikim brojem konkretnih uspješnih primjera digitalizacije iz svih sektora i tvrtki različite veličine.

"Ubrzanje digitalizacije zahtijeva svijest o neizbježnim promjenama koje tehnologija donosi u poslovni svijet. Kako bismo inspirirali poduzetnike na brže usvajanje novih tehnologija, na konferenciji ćemo se fokusirati na prezentaciju uspješnih projekata iz drugih tvrtki i dijeljenje znanja i iskustava. Digitalizacija nije nužno skupa i nije put u nepoznato, ona dokazano donosi veću produktivnost i otvara potpuno nove poslovne mogućnosti. No, s druge strane, jasno je da neusvajanje ovih promjena može dovesti do gubitka konkurentnosti i opstanka na tržištu. Posjetitelji naše konferencije dobit će konkretna znanja te inspiraciju za implementaciju suvremenih tehnologija u svoje poslovanje", najavio je Ivan Maglić, programski direktor Digitalne (R)evolucije.

Poznat program četvrtog izdanja Digitalne (R)evolucije

Primjere dobrih praksi digitalizacije poslovanja prezentirat će predstavnici domaćih kompanija poput PPK Valpovo, Poliklinike Sabol, Bauwerk Boen Hrvatske, Croatia osiguranja, 3D Laba i Futura Dent, Hrvatskih šuma i Valamara. Na konferenciji će se pokazati i potencijal primjene najnovijih tehnologija poput umjetne inteligencije, a kroz razgovor sa Draženkom Kopljarom, članom uprave PBZ-a, Filipom Filković-Philatzom, filmskim redateljem i umjetnikom, Natalijom Perić, partnericom odvjetničkog društva Mamić Perić Reberski Rimac te Borisom Drilom, članom Uprave Hrvatskog Telekoma.

Detaljan program i besplatne ulaznice za konferenciju Digitalna (R)evolucija pronađite na LINKU.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije