Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CROWDFUNDING KAMPANJA

Podržite otvaranje Choco Bara i novih radnih mjesta za osobe s invaliditetom

hedona čokolaterija
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
1/2
25.04.2017.
u 08:49

Hedoni su potrebna sredstva za financiranje opreme pa su odlučili pokrenuti crowdfunding kampanju.

Svima je poznato da osobe s invaliditetom teško dolaze do posla pa je svaka inicijativa hvalevrijedna. Udruga invalida Križevci uspjela je prije nekoliko godina osnovati društveno poduzeće s ciljem da otvori radna mjesta i ubrza integraciju osoba s invaliditetom u društvo.

Čokolaterija Hedona trenutno broji 9 zaposlenih osoba od koji su 6 osobe s invaliditetom. Kako bi zaposlili još osoba s invaliditetom, Hedona planira do kraja 2017. godine otvoriti Choco Bar u kojem bi se ljudi okupljali i uživali u  raznovrsnoj ponudi vrhunskih proizvoda križevačke čokolaterije.

Hedoni su potrebna sredstva za financiranje opreme pa su odlučili pokrenuti crowdfunding kampanju. Cilj je prikupiti 5000 dolara, a svatko tko se odluči poduprijeti ovaj projekt dobit će zahvalnicu ili poklon, ovisno o iznosu koji donira.

Više o kampanji možete pronaći OVDJE

>> Društveno poduzetništvo: Prilika za zapošljavanje 60 tisuća radnika

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije