Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Podržite nogometnu Superligu! Ona je posljedica božje providnosti, jer nogomet je nevinost odavno izgubio

Navijače, recimo, nije smetalo kada su im klubove kupovali milijarderi, oligarsi, šeici i stvarali instant superekipe bez temelja i bez morala, nitko nije digao glas kada su dojučerašnji drugoligaši ili kandidati za ispadanje osvajali prvenstva ili eurolige, kada su frcali milijuni na sve strane i kada su se iz sezone u sezonu manijakalno bilježili rekordni transferi u kojima iznosi nisu mogli biti opravdani nikakvom vještinom njihovih nositelja.

Komentari 2

Avatar Osvetnik Ernesta Fulirа
Osvetnik Ernesta Fulirа
22:28 25.04.2021.

Gerovac - prvo, Bog se pise velikim slovom. Drugo, Covjek JEST odabrano bice samom cinjenicom da moze snagom volje postupati protivno bioloskim instinktima. I trece - nije Bog kriv sto ti neke stvari ne razumijes, to je ipak posljedica tvoje potkapacitiranosti.

VL
LA
lak0
16:55 25.04.2021.

Po toj logici bi mogli zaključiti: Pa, dobro. Dobio sam gripu, šta fali da se zarazim i mutiranim covidom?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.