Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
karlovački hdz

"Podržavat ćemo Jadranku Kosor dok bude vodila HDZ!"

'30.11.2010.,Karlovac - Skupstina Turisticke zajednice Karlovacke zupanije.  Ivan Vucic, zupan Karlovacke zupanije. Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL'
'Kristina Stedul Fabac/PIXSELL'
19.12.2011.
u 15:22

Nakon unutarstranačkih izbora, podržat ćemo novo vodstvo, tko god to bio, poručili su iz karlovačkog HDZ-a

Zbog okruženja u kojem su se održavali izbori te djelomično i zbog vlastite krivnje, HDZ je ostvario loš izborni rezultat u 7. izbornoj jedinici. Manje nam je ljudi dalo svoj glas – kazao je Ivan Vučić, predsjednik HDZ-a Karlovačke županije na konferenciji za novinare koja je sazvana nakon sjednice Županijskog vijeća stranke na kojoj su analizirali rezultate izbora 2003., 2007. te ovogodišnje.

Nakon sve učestalijih priča da i karlovački HDZ zapravo za loš izborni rezultat krivi šeficu stranke Jadranku Kosor te kako o stanju u stranci postoje oprečna razmišljanja među HDZ-ovcima, Vučić je rekao da su oni u Karlovačkoj županiji jedinstveni.

– Nitko pojedinačno nije prozvan ili okrivljen za neuspjeh, jer svi uspjesi, ali i loši rezultati zasluga su svih u stranci – dodao je Vučić. On i Željko Goršić, državni tajnik, rekli su da podržavaju Jadranku Kosor koja je na saboru stranke izabrana za predsjednicu. Dodali su da će nakon unutarstranačkih izbora podržati novo vodstvo, tko god to bio.

Ključne riječi

Komentara 8

OB
-obrisani-
16:46 19.12.2011.

\"Podržavat ćemo Jadranku Kosor dok bude vodila HDZ!\" . a kad nebude....onda više nećemo.....ha ha ha ha ha ha ha . ovaj je.....neki jako...pametan član......he he he he he he

DE
dejavu
17:34 19.12.2011.

\"Podržavat ćemo Kim Jung Kosor dok bude vodila HDZ!\"

TO
Toni50
16:24 19.12.2011.

\"Podržavat ćemo Jadranku Kosor dok bude vodila HDZ, naravno kao i do sada sve po uputama Šeksa \"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije