Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podrška županijskih organizacija
Povratak na članak

HDZ Zagrebačke županije podržao ratifikaciju Istabulske konvencije

Ova podrška odnosi se i na predsjednika stranke Andreja Plenkovića kojemu se daje zeleno svijetlo za nastavak procesa ratifikacije Konvencije Vijeća Europe o sprječavanju i borbi protiv nasilja nad ženama i nasilja u obitelji

Komentari 10

RO
rotuutor
17:34 21.03.2018.

Ove županijske HDZ-ove gnjide,neka pitaju nas članove šta mislimo.Anemični,vojne lekarke sin,dotjerao ih je u red.Da su ovi bili 91,četnici bi nas pojeli za doručak.Objasnio je vama karijeristima Njonjo šta vas ide.Iduče godine su EU izbori,vidjt ćete šta će vam se desiti.

VL
DU
Deleted user
17:46 21.03.2018.

HDZ otkriva pravo lice. Izdajnička stoka. Ali njihovi glasači nisu odveć pametni i to Plenki zna, pa se ne sekira. Dobit će oni opet glasove jer ni ovi ostali nisu bolji od HDZovaca, a mantra da su svi koji kritiziraju HDZ protiv države uredno prolazi!!!. Dva puta su doveli Pupovca na vlast, sada su koalirali sa ekipom koja 25 godina optužuje Hrvate da su napali sami sebe 90-tih i da nismo imali pravo pomoći sunarodnjacima u Bosni kad su ih klali... i sad je vrhunac ova pedofilska konvcencija.

VL
DU
Deleted user
17:36 21.03.2018.

Fuj.

VL
DU
Deleted user
17:21 21.03.2018.

Vodstva hdz po organizacijskim cjelinama su poslusnici ....do boli da im dtagi vodja rece da znak7 nesto ...oni bi stbarno mislili da znaju ....hdz hrvatska demonska skupina....

VL
AN
antonelić
16:56 21.03.2018.

sigurno je stiglo pismo iz karađorđeva od druga tita ! ... kad pogledate lica članova županijskog hadezea kao da su popili ricinusovo ulje ... tragedija demokršćanstva , sada će nam žene bauljati po muškim wc-ima i mokriti po pisoarima ! ...

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
00:18 22.03.2018.

I to bez imalo srama, njonjo do njonje, sramoto ljudskog roda.

VL
Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
22:12 21.03.2018.

HDZ-ovci su glupi i ne kuže da HDZ nije CDU, a anemični jugopacov nije Angela Merkel. CDU i Merkel imaju gospodarske rezultate, pa si mogu priuštiti i rodnu ideologiju, gay propagandu, i pedofiliju, i koaliciju s SPD-om, i punjenje zemlje teroristima. HDZ-ova vlada nema gospodarske rezultate, dapače statistički je gora čak i od Milanovićeve vlade koja je dokazano bila šesta najgora na svijetu, iseljavanje je rekordno, zaposlenost je na povijesnom minimumu, rast BDP je među dva najgora u Europi, kompletna Plenkovićeva vlada je hrpa nevjerojatno ograničenih kreatura, dakle kod HDZ-a igra samo privrženost vrijednostima. Nastavite se čmariti anemičnom jugobriseldžiji s petokrakom, Lolom Ribarom i rodnom ideologijom i završit ćete na 5% kao Prgomet. On se barem imao gdje vratiti, u bolnicu a vi? Gdje ćete vi?

VL
IH
ivica.horvat67
20:12 21.03.2018.

a kaj reči HDZ je i onak komunistička partija, kaj oni imaju s krščanstvom ??

VL
RI
rightside
17:55 21.03.2018.

za dva mjeseca il tri ce pricat i opravdavat se da su "bili prisiljeni")))) sta i je istina ali ju se ne usude izreci,,jer najlakse je postivat uvjek onoga ko je iznad tebe,,bez obzira koliko se takvih promjenilo,,)))))

VL
Avatar bujko_veliki
bujko_veliki
20:51 21.03.2018.

Ajmo drugovi sad svi zajedno: U Stamboluuuu naaa Bosporuuu bolan paša ležiii......duša mu je naaaaa umoruuuuu ....crnoj zemlji težiiiiiiiii

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.