Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hassan Haidar Diab
Povratak na članak

Podrška Večernjakovom novinaru stiže iz cijele regije: Prijetnje su nedopustive!

Novinarske udruge iz BIH, Srbije, Makedonije, Crne Gore,  Kosova i Hrvatske okupljene u Regionalnoj platformi Zapadnog Balkana podržale su i pridružile se reakciji HND-a

Komentari 21

AO
ante.oreskovic75
20:41 30.06.2017.

Dali se može javiti koji Bošnjak i reči koliko tih tipova je bježalo u Hrvatsku za vrijeme rata?Sada se zahvaljuju prijetnjama i zlodjelima!!!

VL
DU
Deleted user
21:20 30.06.2017.

Najbolji novinar na večernjem ! Piše istinu i samo istinu bez cenzure ! Istina je voda duboka ! I radikalni sunitski muslimani koji kolju kršćane na bliskom istoku ga ne mogu smisliti ! To su ovi koje se zovu "umjerena" oporba i koji imaju potporu amerike,izraela,saudijaca i drugih .. vjerovatno prijetnje dolaze iz bosne od onih bradatih ! naše službe bi se trebale malo pozabavit sa ovom situacijom i zaštitit čovjeka ! Tko prati tekstove Hassan Haidara Diaba zna da je riječ o pravom i profesionalnom novinaru koji ima svoj stav i drži se svojih uvjerenja ! Piše istinu i zbog toga je trn u oko mnogima .. i što se tiče tkz. izbjegličke krize i drugih problema ! Prvi je upozoravao da ne treba puštati bez ikakve kontrole miljune muslimana prema europi ! Kad su " naši " političari svi skidali gaće ! Drži se Hassane !

VL
DU
Deleted user
20:53 30.06.2017.

Ovo je novinarstvo, predanost poslu, objektivno izvještavanje, profesionalizam i hrabrost, čestitam gosp.Diab i čuvajte se ....

VL
SD
sdpesticid
22:17 30.06.2017.

koliko sam do sada pratio izviješća dotičnog, mogu samo reći da je profesionalan, pravi novinar.

VL
IB
iva.begovic
06:47 01.07.2017.

Podrška i poštovanje, na predanosti, hrabrosti, objektivnosti, e, da je takvih novinara više.

VL
Avatar comparator
comparator
09:26 01.07.2017.

Večernji list je na strani istine ili bar tako navodi za što bih ga pohvalio ako je tako i nadam se kako neće isticati da to radi za Hrvate i Srbe jer mislim kako to treba raditi za građane Hrvatskee . Inače kao Hrvat prihvatio bih i definiciju Hrvata ali pošto je to neprihvatljivo manjinama koje žele zadržati identitet onda predlažem "građani Hrvatske " što bi manjinama trebala biti čast a nama eto doprinos toleranciji. Čestitam Večernjem na ovom novinaru koji ima svoje stavove i zalaže se za nešto što mi ne razumijemo i nadam se kako bar on to razumije pa nam prenese za bolje razumijevanje situacije . Kažem, bravo na slobodi a komentatorima koji s negodovanjem apriori odbacuju stav autora moraju razmisliti o svojoj poziciji i toleranciji te novinama koje prate.

VL
DU
Deleted user
15:44 01.07.2017.

Usput to bi trebalo vrijediti i za slučaj u Ukrajini,reporteri koji iz tog kraja obavještavaju objektivno i iskreno,bez predrasuda ,želimo istinu kako god ona izgledala, i ne samo izmanipulirane prozapadne medije koje narodu skrivaju istinu.Zato bravo za večernji koji ovakve članke objavljuje koje neki od nas ne žele čuti.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
20:47 30.06.2017.

A Hnip ni glasa...

VL
SU
subara
20:50 30.06.2017.

Aaaaaaa jadan. Kako ce biti poznatiji.hoce moji da me biju. Daj begaj.

VL
BL
bljak007
20:42 30.06.2017.

Čačkao mecu gdje ne treba, što te dokumente nije proslijedio policiji, dorhu, obavještajnim službama? Ne, htio je ispasti frajer, sad kad mu se bumerang vraća, sad plače i traži zaštitu. Ono što posiješ to i žanješ, a i pojedeš.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.