Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAPAD OBUČAVA UKRAJINCE

Podrhtavanje tla u Pressathu jasan je znak onoga što je Scholz nazvao 'prekretnicom' u njemačkoj politici

26.08.2022.
u 19:13

U američkim vojnim bazama u Njemačkoj ukrajinski vojnici obučavaju se za korištenje zapadne vojne opreme. Pressath je miran gradić u istočnoj Bavarskoj koji ima oko 5000 stanovnika, šumske avanturističke staze i čitav niz dvoraca. Ali odnedavno je ta idila narušena. Povremeno, nakon snažnog praska, zidovi i zemlja se zatresu, piše lokalni novinski portal Nordbayern.de. Razlog tome je što je Pressath samo 20 kilometara udaljen od centra vojnog poligona Grafenwöhr.

Komentara 9

OT
otrovnijezik
19:37 26.08.2022.

Ma lako za tenkove brzo ih se napravi. Što kada ostanete bez Ukrajinaca? Hoćete li slati dobrovoljce, plaćenike ili proglasiti mobilizaciju?

Avatar Behemot
Behemot
21:50 26.08.2022.

"moćnim tenkovima Gepard" - pa sad .. krivo je oklopno vozilo sa 35 mm topom nazvati tenkom (tenkovi imaju top od 105-125 mm) a još moćnim je komično.

SJ
Stric_Jura
20:51 26.08.2022.

I njima lete kupole i to od ruskog oružja - govorim o turkim Leopadima 2 A4 koje taracaju Kurdi Fagotima i Konkursima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?