Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uskrsne pisanice

Dvometarska podravska jaja kojima se divi cijeli svijet putuju u Pariz i Rigu

podravske pisanice
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/9
14.03.2014.
u 11:22

Podravska jaja, kojima se divi cijeli svijet, dosad su otputovala u New York, Prag, Bruxelles, Beč, Budimpeštu, Los Angeles i mnoge druge gradove

Bliži se najveći katolički blagdan Uskrs, a njegov su neizostavan dio pisanice. Već tradicionalno, svake godine u Koprivnici se izrađuju velika, dvometarska uskrsna jaja, koja se šalju u mnoge svjetske gradove da bi za uskrsnih blagdana ukrašavala gradske trgove.

Ove godine ručno oslikane pisanice putuju u Crnu Goru, Pariz i Rigu, grad koji je ove godine europska prijestolnica kulture. Podravska jaja, kojima se divi cijeli svijet, dosad su otputovala u New York, Prag, Bruxelles, Beč, Budimpeštu, Los Angeles i mnoge druge gradove.

>>Podravskim jajima divi se cijeli svijet

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Komentara 1

DU
Deleted user
19:27 15.03.2014.

Pa to bi mogel biti gospodarski bum. Treba usksno jaje patetntirati da Vam netko drugi ne uzme ideju, a jaja izvoziti i prodavati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije