Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabrinjavajuće
Povratak na članak

Podravci sve više i češće piju i pokušavaju se ubiti

Već godinama rastu i broj liječenih zbog alkoholizma i broj liječenih na odjelu psihijatrije koprivničke bolnice zbog pokušaja samoubojstva

Komentari 6

VO
Vorosmart
19:19 28.12.2010.

Da je to samo u Podravini.Računi dolaze na naplatu.Tražili ste-gledajte.

VL
Avatar tkozna
tkozna
11:58 28.12.2010.

Kak\' se zove onaj naš političar sa plavim očima i staklastim pogledom, a mi se Šefeku i Juri čudimo zakaj si je malo popil!

VL
OB
-obrisani-
13:55 28.12.2010.

\"Od 2003. broj pokušaja samoubojstava postojano raste, a prošle je godine drastično skočio broj muškaraca razočaranih životom\" --- Što otkada je HDZ preuzeo vlast? :-) Nije ni čudo da se u Milinovićevoj županiji najviše troše sredstva za umirenje.

VL
BA
baš
16:46 28.12.2010.

Čine to zato što su glupi, zločesti, nikakvi i jer ne shvaćaju koliko im je lijepo (reći će naši političari, naravno međusobno). Pa toliko im je lijepo da bi trebali stalno pjevati. Toliko im je lijepo ali to ne znaju. No, ako treba napravit ćemo mi statistike koje će pokazati da im je lijepo i da se ubijajo od sreće, a ne iz dokonosti.

VL
MI
mix1
07:05 31.12.2010.

pa evo na BADNJAK cigani uz cajke u centru PITOMAČE --- MARIO RADELIĆ-BRACO I JOŠ NEKOLIKO NJIH brutalno pretukli susjedu MONIKU BARČAN koja radi u KTC-u.Alkohol i cajke na BADNJAK uz srpsku takozvanu muziku.

VL
DR
drvodjelja
16:04 31.12.2010.

Zar se iz samog naslova ne može povući poveznica?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.