Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

'Ne znam tko je Mijo Crnoja niti mi je poznat prijedlog objave izdajnika'

Lovrinović je jedan od istaknutijih gospodarskih stratega Mosta i naravno da ga podržavamo, kaže Podolnjak
19. siječnja 2016. u 10:48 49 komentara 8855 prikaza
Robert Podolnjak
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL

Ne poznajem Miju Crnoju niti mi je poznat prijedlog objave izdajnika, komentirao je na N1 televiziji MOST-ov Robert Podolnjak izjave mogućeg ministra branitelja Mije Crnoje koji je najavio kako će, između ostaloga, objaviti registar izdajnika nacionalnih interesa Republike Hrvatske.

Podolnjak je ponovio kako će se imena novih ministara i članova vlade znati u petak. Osvrnuo se i na kritike upućene prema Ivanu Lovrinoviću i ponovio kako ga Most podržava.

– Lovrinović je jedan od istaknutijih gospodarskih stratega Mosta i naravno da ga podržavamo. Ne govorimo o pojedinačnim stavovima koji u ovom trenutku nisu usuglašeni s Domoljubnom koalicijom. Ali dopustio bih Lovrinoviću da govori o monetarnoj reformi, to će sve biti usuglašeno – kaže Podolnjak.

Za razliku od Lovrinovića, on je bio puno blaži prema kritikama ekonomista UniCredit banke Erika Nielsena koji je rekao da ne slijedimo primjere Mađarske i Poljske.

– Strani financijski stručnjaci mogu upućivati poruke, ali u konačnosti je na hrvatskoj vladi da o tome odluči – smatra Podolnjak. 

>> Podolnjak još 1992. godine objasnio zašto je promijenio prezime

A SVE LEGALNO....
Izgledaju kao normalan par, ali javnost njihov brak itekako osuđuje: Stric oženio nećakinju, imaju djecu
LAQO osiguranje
Digitalna transformacija
Kako je domaći tim razvio digitalno rješenje koje Hrvatsku svrstava u europski vrh
 • ćaćaća:

  treba objaviti listu srba koji su napadali hrvatsku a neki od njih sad odličo zarađuju u rh dok su hrvati bez posla..

 • miroslav.sabljic:

  a zašto bi bilo sporno ako se objave imena državnih neprijatelja ma ko oni bili, ili je dozvoljeno objavljivati samo one lopove koji su između ostalih imali i HDZ-ovu iskaznicu

 • Avatar juricamesko
  juricamesko:

  naravno da treba objaviti popis svih hrvatskih izdajnika kao i svih onih koji su sudjelovali u agresiji na Hrvatsku a danas tu žive ili imaju hrvatsko državljanstvo.još kada bi novinari VL sve istražili o putovanju Stevice Mesića u Sjevernu Koreju ... prikaži još! bilo bi skoro pa divno.