Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Robert Podolnjak:

'Ne znam tko je Mijo Crnoja niti mi je poznat prijedlog objave izdajnika'

Robert Podolnjak
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
19.01.2016.
u 10:48

Lovrinović je jedan od istaknutijih gospodarskih stratega Mosta i naravno da ga podržavamo, kaže Podolnjak

Ne poznajem Miju Crnoju niti mi je poznat prijedlog objave izdajnika, komentirao je na N1 televiziji MOST-ov Robert Podolnjak izjave mogućeg ministra branitelja Mije Crnoje koji je najavio kako će, između ostaloga, objaviti registar izdajnika nacionalnih interesa Republike Hrvatske.

Podolnjak je ponovio kako će se imena novih ministara i članova vlade znati u petak. Osvrnuo se i na kritike upućene prema Ivanu Lovrinoviću i ponovio kako ga Most podržava.

– Lovrinović je jedan od istaknutijih gospodarskih stratega Mosta i naravno da ga podržavamo. Ne govorimo o pojedinačnim stavovima koji u ovom trenutku nisu usuglašeni s Domoljubnom koalicijom. Ali dopustio bih Lovrinoviću da govori o monetarnoj reformi, to će sve biti usuglašeno – kaže Podolnjak.

Za razliku od Lovrinovića, on je bio puno blaži prema kritikama ekonomista UniCredit banke Erika Nielsena koji je rekao da ne slijedimo primjere Mađarske i Poljske.

– Strani financijski stručnjaci mogu upućivati poruke, ali u konačnosti je na hrvatskoj vladi da o tome odluči – smatra Podolnjak. 

>> Podolnjak još 1992. godine objasnio zašto je promijenio prezime

Komentara 49

ĆA
ćaćaća
11:21 19.01.2016.

treba objaviti listu srba koji su napadali hrvatsku a neki od njih sad odličo zarađuju u rh dok su hrvati bez posla..

MS
miroslav.sabljic
11:20 19.01.2016.

a zašto bi bilo sporno ako se objave imena državnih neprijatelja ma ko oni bili, ili je dozvoljeno objavljivati samo one lopove koji su između ostalih imali i HDZ-ovu iskaznicu

Avatar juricamesko
juricamesko
11:14 19.01.2016.

naravno da treba objaviti popis svih hrvatskih izdajnika kao i svih onih koji su sudjelovali u agresiji na Hrvatsku a danas tu žive ili imaju hrvatsko državljanstvo.još kada bi novinari VL sve istražili o putovanju Stevice Mesića u Sjevernu Koreju bilo bi skoro pa divno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije