Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Američki izbori
Povratak na članak

‘Podjele su užasne, zbog politike nam pucaju prijateljstva, raspadaju se obitelji’

Trumpizam će nadživjeti Trumpa jer je tihoj većini dosta tradicionalne elite. Gubi radna mjesta zbog strane konkurencije, živote djece zbog heroina, a svoje dostojanstvo zbog prijezira medija koji ismijavaju njezine ‘nazadne’ vrijednosti, kaže videoproducent Andrew Court

Komentari 42

ČE
Čedolovac
21:36 11.11.2020.

Niti jedan trgovac u cijeloj americi nije zatvorio trgovinu, posao i stavio daske na prozore zbog trumpovih glasaca.. Niti jedan

VL
Avatar Graničari Stari
Graničari Stari
21:42 11.11.2020.

Trump 2020. Do pobjede. 🇺🇸

VL
Avatar dzambo
dzambo
21:29 11.11.2020.

Svatko ko je ovdje u Americi vidio je u ove 4 god. da NIKADA U Povijesti jedan Predsjednik nije ovak prosao i kod medija i kod suparcnih politickih protivnika 99.9% negativno sve i cak da je Trump isao kak se ono kaze ''uz dlaku'' protivnickoj strani u politici i u medijima NE BI pomoglo, jer jednostavno Trump im je prvi koji je razbio njihov ''uhodani-establishment'' sistem gdje ko kod da je bio na vlasti prje toga Amerika je bila u padu i Ekonomski i na svakav drugi ''normalan'' nacin i Trump je bio izabran SAMO ZATO sto su mnogi obicni Ameri vidjeli sta se radi od Amerike i od onih zlatnih god. od prije da barem on pokusa nesto a ne da obecava jedno a radi drugi podsjecam opet prije Trumpa da u zadnjih 20-30 god. OBE PARTIJE su imale vecinu u Amer. kongresu I NISU napravili ama bas nista od velikih obecanja i promjena zakona a IMALE su svoju vecinu da proguraju to sto su obecavali...a opet podsjecam da izmedju toga kad nisu imali vecinu BAS TI ISTI su tek onda pokusali progurat svoja obecanja kad nisu imali vecinu, i sta se desilo zna se...naravno da nisu prosli po mome to je samo bila igra bogatih i medija i profesionalni politicara kojima ova Globalizacija ''nije odbila ni pera''sto znaci nije ih zamjenila jeftina radna snaga i nisu pali financisjki a 24 sata na da i politicari a i medije OBICNOM covjeku govore da se mora stiskati,ovo...ono..ovak..onak...al to NEVAZI za te sve koji to govore..I Trump je prvi koji je ima hrabrosti i otkriti ih i vise nikad nece biti isto.

VL
DC
DC
21:24 11.11.2020.

Trump ce ostati bez obzira na rezultat vrlo vazna osoba u americkoj politici a nije iskljuceno da se ponovno kandidira. 74 milijuna glasova mediji nemogu izbrisati iako to vec danima pokusavaju.

VL
Avatar Oluja 95'
Oluja 95'
21:51 11.11.2020.

Nadam se da će Trump uspjeti na sudovima dokazati demokratsku izbornu prevaru.

VL
Avatar JPlesi
JPlesi
03:40 12.11.2020.

misliti da su to samo oni i da je to samo kod njih draga moja gospodo....i mi smo dio njih jer smo odavno prodani a EU nam dirigira kako ćemo i što čemo..zato i vlada nered kod nas i haos kao kod njih samo ne tako kao kod njih bar za sada....sve ovo i kod nas dolazi samo u drugačijem izdanju a u suštini je to sve isti kufer...jer da nismo unija ne bi puno toga bilo i po direktivi ovih izvana...no mi smo svi prodane duše što je i više nego oćito od kakvih se ljudi sastojimo...a i vidi se na stanju kakvo imamo danas....sve je to bolja slika i dokaz od bilo kave govorancije...

VL
SI
sisavac
07:53 12.11.2020.

pa nije trump organizirao prosvjede, nije trump razbijao prozore, nije trump sve to radio! najveći dio nemira je u gradovima koje vode demokrati, i mediji to pokušavaju cijelo vrijeme sakriti. demokrati su tam gazde 50-70 godinu u komadu, imaju svo to vrijeme svoje gradonačelnike, svoju upravu, svoje šerife, policiju, svoje tužitelje, sve imaju sami, o svemu samostalno odlučuju, i sad najednom za sve kriv trump?! crnci s obzirom na udio u stanovništvu, 13% koji drže skoro 100 godina, čine trećinu kažnjenika. zakone koji su s vremenom doveli do porasta udjela crnaca u zatvorima su pisali demokrati, npr. neki biden 1994-e da je progurao. ajoj, sad bu predsjednik... onda se valjda šalio, a? obamacare je sirotinji dao neku zdravstvenu skrb, za njih besplatnu, al to besplatno su platili oni koji si uplaćuju osiguranje, njima je polica poskupjela. jel to fer? država ni dolara nije dala. zašto i bi, to je amerika, sam o sebi brini.

VL
RO
Referendum....o.....Autonomiji
23:12 11.11.2020.

Taj "vaš sugovornik" živi u deluziji. Zakinuti u Americi ne čine većinu pa ni tihu, ali čine manjinu, tvrdu, koja živi od usmjerenog bijesa prema "establišmentu" pri čemu su izmanipulirani od kapitalističkog establišmenta da svoj bijes usmjere na imigrante, manjine, okoliš i liberale. Tako će im biti dok ne shvate zašto im je socijalna i ekonomska mobilnost na razini zemalja 3. svijeta.

VL
KE
Kentucky
21:34 11.11.2020.

Ne loš članak,dobrih zapažanja i poena.

VL
RO
Referendum....o.....Autonomiji
22:41 11.11.2020.

Ankete bilježe odsječke u vremenu prema tome važniji je trend od postotka. Treba ih znati čitati. Ako se eliminiraju ekstremi i uzme prosjek raznih anketa ne može se reći da su pogriješile. Pogotovo što je rezultat neodlučan ako je u okviru statističke pogreške. I gledao sam prijenos CNN-a, nije bio ni po čemu neobjektivan. Nego je govorio koji okruzi nisu još izbrojeni i koji je % dopisnih glasova. Plus što je namjerno napravljen takav scenarij u graničnim državama kao što je Pennsylvania gdje su republikanci na vlasti.

VL
PI
PIvan
23:11 11.11.2020.

Sramota kako Trumpove laži mogu zavesti tako puno ljudi. Sramota kako se kršćani daju njim zavesti . Jasno im je da je on čisto zlo a ipak ga podržavaju.

VL
MA
Maiden
22:01 11.11.2020.

Mislio sam da podjele postoje samo u Hrvatskoj, kao i korupcija (u ni jednom znanom jeziku u svijetu nema riječi i pojma korupcija osim u Hrvatskoj?!) kada gle vraga svuda u svijetu to postoji.

VL
Avatar Uhljeb25
Uhljeb25
21:58 11.11.2020.

Pa da se dogodi građanski rat nebi bio prvi u Americi.

VL
MO
montello
22:21 11.11.2020.

jedini krivac je trump koji je u4 godine posvadao cijelu ameriku,

VL
Avatar Maršal_Vučko
Maršal_Vučko
22:20 11.11.2020.

6 000 000 Razlike u korist Bidena ( Slovenija i Hrvatska) Gotovo 100 electora razlike u korist Bidena. Biden je novi predsjednik, idemo dalje. Svake izbore je USA podjeljena, bila je to i poslije pobjede Trumpa. Californija je razočarana pobedomm Trumpa prije 4 godine prijetila i odcjepljenjem ali to nije uradila. Limunasti diktator se našao u pogrešnoj državi jer ovo nije Obala Slonovače nego USA, najveća demokracija na svijetu..

VL
Avatar madcap
madcap
21:39 11.11.2020.

Svojima Trump poruči da se štite od korone tako da snfaaju bjelilo i oni ga poslušaju. Tko bi se družio s takvim budaletinama?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.