Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Birokracija

Podivljao u matičnom uredu i bacio dva računala kroz prozor

hypo, pljačka, policija
Davor Javorović/Pixsell
18.01.2010.
u 13:57

Mario G. (42) došao je u matični ured tražiti smrtovnicu svoga oca, a izgubio je kontrolu kada su mu djelatnice kazale da se za to mora platiti taksa

SPLIT - Zbog Splićanina Marija G. (42) policija je morala danas intervenirati u matičnom uredu. Mario je podivljao, dohvatio dva računala i bacio ih kroz prozor na ulicu. U matični ured je došao tražiti smrtovnicu svoga oca. Raspitivao se je li možda njegova sestra ranije uzela taj papir, a izgubio je kontrolu kada su mu djelatnice kazale da se za taj dokument mora platiti taksa.

Počeo je vikati, vrijeđati djelatnice i razbijati po uredu, a vrhunac je bio kada je računala izbacio kroz prozor. Policija ga je uhitila i privela u Drugu policijsku postaju. Zbog prekršaja protiv reda i mira bit će priveden na Prekršajni sud, dok će kaznena prijava zbog uništenja tuđe stvari ići redovnim putem.

Komentara 3

AL
alapača
14:17 18.01.2010.

Kad su činovnice neasertivne. Tko zna koliko je vrata taj čovjek poljubio dok je došao do njih i umjesto da mu kažu GDJE MOŽE izvaditi smrtovnicu, one kažu da to nije kod njih, hajde vanka.

PO
pozitivnomisljenje
19:11 18.01.2010.

bravo majstore,tako se dela, al si ipak nju trebal bacit kroz prozor....cisto onak...

Avatar sultan46
sultan46
19:32 18.01.2010.

Ma bravo,tako i treba,,uzimaju ljudima novce za svaku glupost,,ma kakva taxa??? sta im to znaci?? nerade nista po cijele dane,,lakiraju nokte igraju belu na kompjutorima i.t.d... a mi placamo porez za nista,,nigdje u europi se nenaplacuju takve slicne taxe,,samo kod nas,,,ma treba ih poterat da rade nesto a ne da cijeli dan ljude maltretiraju !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije