Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ZARAZILI SU POLA EUROPE'
Povratak na članak

Prve tužbe protiv Austrije zbog širenja korone: Traže do 100.000 eura po zaraženom!

Tužba tereti državu i lokalnu vlast kako je zbog financijskih interesa pokušala zataškati izbijanje pandemije na skijalištima te je tvrdila da nema slučajeva zaraze.

Komentari 20

Avatar Hulk001
Hulk001
15:20 24.09.2020.

A kada će Hrvati tužiti Srbiju i zatražiti ratnu odštetu??

VL
FR
franjo
16:02 24.09.2020.

Austrijanci zarazili cijelu Europu a upiru prste u druge, u Hrvatsku kao neko novo žarište. Dupli moral.

VL
Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
21:10 25.09.2020.

Znači, Austriji se priprema bankrot?

VL
NE
nečešrazbojniče
15:17 24.09.2020.

Hmmm, znači moći ćemo tužiti SAD zbog širenja AIDS-a.

VL
PR
pravednik2
17:43 24.09.2020.

Dobit će m... od labuda.

VL
Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
16:53 24.09.2020.

Hrvatska mora biti vrlo oprezna u ovom pravosudnom procesu. Naravno da je Austrija vrlo nestručno i sebično pristupila i nije vodila računa o svojim gostima kao o živim ljudskim bićima. Hrvatska je slično postupila kada je masovno otvorila sve klubove a "restorane" bez kuhinja pretvorila u noćne klubove "na crno". I tada je iz dobivene mirne situacije ta luda i nestručna i nehumana ideja da se namjerno stvore žarišta bez obzira na veliki rizik od zaraze dovela do stvarne zaraze i gubitka povjerenja u Hrvatsku. Ministrica turizma nije ni trznula, nije niti tražila da se u interesu turizma i države iz zdravstvenih i ekonomskih razloga zatvore takva mjesta, ona je predviđala još bolju sezonu jer je broj gostiju bio povećan i pokazala potpuno nepoznavanje resora. Dobili smo pljuske od država iz kojih nam dolaze gosti, zarazili smo i sami sebe u gradovima gdje su naši ljudi došli kada su odlazili s Jadrana. Naša reakcija na austrijski problem treba biti na individualnoj razini i drugim putevima treba zamoliti Austriju za brigu o našim šank-skijašima ove zimske sezone. Ali čim se pojavi kakvo žarište u Austriji odmah treba uvesti mjere karantene, jer ovo iskustvo nam je nanjelo dovoljno štete. Samo budale zmije grizu iz iste rupe, to nećemo ponavljati.

VL
DI
dinko4
15:58 24.09.2020.

Gluposti, isto tako svi mogu tužiti Hrvatsku za 2 val korone u europi kao i druge turističke zemlje

VL
PV
prcko.vita
15:47 24.09.2020.

A uuu, a koliko su naši zataškali da privuku što više turista, pa premijer se javno hvalio da se to tako radi i da je to kako je on rekao ukalkulirana šteta, misli na tih par tisuća zaraženih i umrlih, koji su žrtva takve politike.

VL
PE
penellopea311
16:17 24.09.2020.

Austrija je na udaru nacista, SS-ovaca, iz Brisela i Berlina, zato sto im ekipa na vlasti ne zeli vise primati migrante, islamske teroriste u svoju zemlju, i ne daju im novce svojih poreznih obveznika, 20 miliardi eura o kojima mastaa psihopata Anemicni, pa su im oni gore nacisti objavili hibridni rat zemlji. Ovo i jos stosta sto cemo gledati ubuduce prema svima onima koji su budu opirali bolesnim nacistima, SS-ovcima, u Briselu i Berlinu i njihovim prijateljima teroristima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.