Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DORH objavio za što ih terete
Povratak na članak

Podignuta optužnica protiv roditelja djevojčice Nikoll: Majku se tereti da ju je gurnula

Okrivljenicima se stavlja na teret da su od 1. studenog 2020. do 31. ožujka 2021. u obiteljskoj kući u Novoj Gradiški kao roditelji emocionalno zanemarili dijete (2018.) te tjelesno i psihički zlostavljali djecu (2016. i 2018.)

Komentari 1

Avatar Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
05:50 19.06.2021.

..Pitaj dragog Boga koliko bi njih u svojim kucama ili stanovima zakonski trebalo zabraniti cak i drzanje obicnih muha, a nazalost imaju djecu. I onda se cudom cudimo sto medju djecom i mladezi ima sve vise njih asocijalnih, tankih zivaca sa smanjenom sposobnosti samokontrole......Kak bilo da bilo, nek je vjecni pokoj i mir maloj na nekom boljem svjetu gdje ima ljudi a nema neljudi,, a nenim kao roditeljima. sadistima i egzekutorima zelim dug zivot pun tjelesne i dusevne boli kakve su priustili maloj, kad vec nema smrtne kazne. A trebalo bi je biti makar za ubojstvo djeteta, plus minimalno 5 g zatvora za psihicko i fizicko zlostavljanje djece.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.