Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krak akcije Tebra
Povratak na članak

Tužitelj optužen da je uzeo 3000 eura mita da odbaci prijavu protiv Tomislava Sablje

USKOK je u optužnici predložio da se od I. okr. oduzme protupravno stečena imovinska korist

Komentari 4

KU
Kultura
11:20 08.07.2020.

Zasto hrvatski gradjani nemaju povjerenje u pravosudje?

VL
Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
11:48 08.07.2020.

Za 3 tisuće eura prodati dušu vragu, a imati stalan posao sa dobrom plaćom-tu nešto gadno ne štima!!..zašto bi netko za možda jednoipol mjesečnu stalnu plaću (koliko iznosi navodni sporni mito) dovodio u opasnost cijelu svoju profesionalnu karijeru!?..da bi dobro plaćeni zamjenik državnog općinskog odvjetnika pristao na tako mali iznos mita mi je nestvarno...ili je sve laž ili se radi o potpuno drugim iznosima i interesima..zaista ne mogu shvatiti da bi se netko dovodio u opasnost(a bilo mu je poznato iz istrage da su optuženi pod prismotrom) od gubitka posla i na kraju osobnog i profesionalnog digniteta za jednu i pol plaću koju zaradi za niti 45 dana rada u državnom odvjetništvu..i postavljam si pitanja: a odakle se znaju ovi kriminalci sa zamjenikom općinskog odvjetnika?..tko ih je povezao,kako su uopće okrivljenici znali kome mogu ponuditi mito i da li su već ti isti ili možda neki drugi optuženici koristili "usluge" ovog zamjenika općinskog državnog odvjetnika??..sramota i dno dna s obzirom na staž ovog inkriminiranog zamjenika općinskog državnog odvjetnika

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.