Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKO KAZNENO DJELO

Podignuta kaznena prijava protiv vlasnika stana koji je izazvao požar u Splitu

Požar stana u Splitu
Foto: Milan Šabić/Pixsell
1/6
28.11.2019.
u 10:31

Vatrogasci su požar gasili osam sati.

Protiv 47-godišnjeg vlasnika stana na petom katu u Papandopulovoj ulici 9. u Splitu koji je u nedjelju izazvao požar s velikom materijalnom štetom splitska je policija podnijela kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje teškog kaznenog djela protiv opće sigurnosti, u vezi s kaznenim djelom dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Kriminalističko istraživanje, izvijestili su iz PU Splitsko-dalmatinske, provedeno je u koordinaciji s Općinskim državnim odvjetništvom u Splitu.

Požar stana u Splitu
1/18

Požar je izazvalo uključeno kuhalo ostavljeno bez nadzora. Stan je bio pun plastičnih boca i drugog lakozapaljivog materijala i požar se vrlo brzo razbuktao. Vatrogasci su ga gasili osam sati. 

Komentara 3

MO
modovisisajteMaraschino
15:14 28.11.2019.

zar nije bilo pisano da je požar izazvao korisnik stana (a ne vlasnik)? ili je u piskaranju došlo do pogreške?

Avatar sniper
sniper
14:54 28.11.2019.

hoće li se kazneno prijavit i one osobe iz institucija koje nisu radile svoj posao kada su građani upozoravali na potencijalnu tragediju?

DO
domxerex
11:58 28.11.2019.

Sada se samo trebamo nadati da nije neka ugrožena manjina, branitelj ili dite/unuk nekog važnog partizana. Ako je onda sve ide u ormar na sazrijevanje za zastaru. Zato po hodnicima naših sudova stoje toliki ormari. Za "sazrijevanje" slučajeva. Nekako mi se čini da imamo previše tih povlašteni i zaštićenim "vrsta" kojima na zaštiti već i lički medvjedi zavide. Sve to treba drastično smanjiti na realnu mjeru. Vjerojatno sve skupa ne više od 10-20.000 jedinki. A i to je previše ako malo razmislite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije